2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows 7 - Szülői felügyelet

    "A Windows Vistaban jelent meg először a Szülői felügyeletre keresztelt szabályozási lehetőség, amit a Windows 7-ben is továbbvittek a fejlesztők némi változtatás végrehajtásával. Ezt a hasznos funkciót vesszük szemügyre, hogyan is tudjuk megvédeni a gyermekeinket a számukra még káros tartalmaktól."
    A folytatásért kattints ide

    Blue@X 15 éve 0

  • Frissítsük a Windows 7 BETA/RC verzióját RTM-re

    "Akik még a Windows 7 BETA/RC változatát használják, azok közül sokan szeretnék majd frissíteni rendszerüket a Windows 7 RTM-re. Nekik lehetőségük van az alábbi leírás segítségével könnyen frissíteni a már meglévő rendszerüket."
    A leírásért kattints ide

    Blue@X 15 éve 0

  • Windows 7 - Videólejátszó programok

    "A Windows 7 alatt alapértelmezetten lévő videólejátszó a Windows Media Player 12. Elődjéhez képest sok újdonságot hozott, a lejátszott médiák terén támogatja az Xvid, DivX és H.264 kódolású videóanyagot és az AAC hangformátumot is. De mi van akkor, ha más formátumú videót hozunk, és nem játssza le? Lehetőség van codecet telepíteni, vagy különálló videólejátszót hívunk segítségül. Nézzük akkor hát a lehetséges alternatívákat."
    Az teljes írásért kattints ide

    Blue@X 15 éve 0

  • Windows 7 - Klasszikus Start menü

    "Sokak számára talán könnyeben kezelhető, jobban átlátható volt a Windows 95-el bevezetett, és a Vistaban is még bekapcsolható klasszikus Start menü. Aki ezt a klasszikus Start menüt szeretné beállítani Windows 7-re, annak az alábbi rövid, videós leírással könnyű dolga lesz."
    A programért kattints ide

    Blue@X 15 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.