2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • murphy úr, a drága

    ma az egész heti borongós időjárás után végre sütött a nap.

    ki is használtuk cimborámmal, nyeregbe pattantunk egy kis erdős túrára. mostanra rakta rendbe a bicaját, letakarította, zsírozás, fékbeállítás... csak úgy csillogott, úgyhogy javasoltam neki az épített utak elhagyását, az egész heti őszi idő után egy kissé felázott utak várhatóak, fel kell avatni a szép új bicajt egy kis sárdagasztással :)

    már induláskor gyanús jel volt az első fék bovdenjének kiszálasodása, és ezzel a fékhatás jelentős mértékű csökkenése, de az erdőben úgysem fogunk rohanni, meg akkora dombok sincsenek errefelé, hogy ne legyen elég a hátsó fék. aztán ahogy kiértünk az erdőből, és átkeltünk pár nagyobb pocsolyán, egyszercsak lemaradt, és szólt hogy egy kis error van, és van-e nálam pumpa. ej mondom ebből séta lesz, és úgy is lett. végülis csak egy órácskát toltuk a bicajt hazáig, gázoltunk bokáig a felázott trutyiban, de az idő jó volt, úgyhogy panaszra semmi ok.

    legközelebb azért viszünk defektjavítót :D

    a_tesz 17 éve 3

  • 308 rc z

    na hát szóval igazából ezért kezdtem volna ezt az egész bologmizériát. jót nevettem, amikor megláttam, hogy a pözsó új kupénak látszó tárggyal próbálkozik, igazából már a 406 cupe is egy kalap kaki volt, amit azóta se sikerült felülmúlniuk... aztán jött a 407 coupe, ami rátett erre az érzésre még egy lapáttal, most meg ez, jelen bejegyzés tárgya (trágya...)

    szóval 308 rc z.

    kezdjük talán a névvel. 308, ez még talán megfejthető peugeot-os előképzettség nélkül is, az aktuális középkategória 8. generációja (aha, persze hogy nem 8., még csak véletlenül sem a 8. generációnál járnak, de hát ismerjük a franciákat...) na nembaj, lépjünk túl ezen a traumán, és ismerkedjünk meg a következővel.

    rc, mint remote control, vagy én nemtudom mit gondoltak kedves csigazabáló barátaink. sajnos (vagy inkább szerencsére) sosem mélyültem el az általuk beszélt nyelvben annyira, hogy rájöhessek mit is akar ezen rövidítés jelenteni, szóval hagyjuk is. a helyes megfejtő egyébként vendégem egy rózsaszín hangszóróra... na, lapozzunk

    Folytatás...

    a_tesz 17 éve 0

  • köszöntő

    hát, megszenvedtem pár ingyenes blog"szolgáltató"val, de úgy döntöttem, elég is lesz. ide megnyilvánulok, mindenhol máshol meg kezdjenek nemesebb testrészeimmel, amit akarnak...

    a_tesz 17 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.