Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Dragon Age: Origins

Hozzászólások

(#4001) vvega30 válasza Phobion (#3999) üzenetére


vvega30
senior tag

mazo vagy e? ;]

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#4002) Phobion válasza leviske (#4000) üzenetére


Phobion
őstag

Rendben, köszönöm a válaszokat! :K

(#4001) vvega30 - úgy tűnik :DDD

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#4003) janos666 válasza leviske (#3998) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Pedig szerintem arányaiban sokkal kisebb munka lett volna nekik megoldani, hogy bármely rész mentéseiből importálja, ami érdekli és alapértelmezésekkel pótolja, amit nem tudott meg (mert pl. a második részt valahol a felénél hagytad abban, vagy egyszerűen kihagytad azt a küldetést, stb). Náluk dolgozott volna ezen pár ember pár hetet (oda-vissza letesztelve), így milliók fognak 10 perceket kidobni az életükből.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#4004) genndy válasza janos666 (#4003) üzenetére


genndy
addikt

Azoknak a millióknak a 10 perceit viszont nem a Bioware fogja kifizetni... :U
Meg nyilván minél több új játékos bevonzása a cél, ezzel a megoldással ők is bekapcsolódhatnak akár úgy is hogy csak elgondolják hogy mit tettek volna az első két részben. Illetve így azok sem járnak rosszul akik nem őrizték meg a mentéseket (elég sok idő eltelt a 2 óta, jóval több mint az 1 és 2 között. Meg nem is vagyok benne biztos hogy az Inquisitiont olyan hamar bejelentették, mint a 2-t az 1 után.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4005) janos666 válasza genndy (#4004) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ez így nagyon hülye érv, mert bármennyit megéri nekik költeni bármire, ha van rá tőkéjük és a potenciális felhasználó vásárlási kedve ettől nagyobb mértékben nő, mint ahogy az ő zsebük vékonyodik. Ezért van pl. csili-vili borítós doboza a lemezes kiadásnak ahelyett, hogy egy egyszerű papírboríték lenne belül egy fecnin a CD kulccsal, pedig ezen is mennyit lehetne spórolni...
Hú, hát még ha a játék harmadát kivágnák, hogy később DLC-kként adják el darabokban jó drágán ... ja nem, ez rossz példa. :))

Én ezt úgy képzeltem el, hogy betallózhatsz egy-egy DAO, DA2 mentést is, ha akarsz, akár olyat is, amit nem fejeztél be. Ezekből kiolvassa, amit ki tud és érdekes neki (mert használja majd a DAI), amit kell kipótol a kánonnal, majd megmutatja és szerkeszteni is engedi az összes paramétert, akár nyersen (ha tallóztál be mentést), vagy mesésebb/képregényes kérdezz-felelek formában (még akkor is, ha tallóztál be filet). Szóval, ha betallózol neki file-okat, akkor kevesebb kérdésre kell válaszolnod, de még akkor is válaszolhatsz akár mindre másképp is, mint amiről a mentésed tanúskodik.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#4006) genndy válasza janos666 (#4005) üzenetére


genndy
addikt

A " :U " természetesen nem neked szólt, hanem a Bioware-nek.
Biztos meg lehetett volna csinálni úgy is ahogy te írod, de csomó ok lehet amiről nem tudunk. nem lett volna kompatibilis a rendszer az újjal, stb. stb. Illetve a warez visszaszorítása is érv lehet. Mentéssel a warezos döntéseket is továbbvihetted volna a warezos 3-ba, ez gondolom ezzel már nem fog működni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4007) leviske válasza janos666 (#4003) üzenetére


leviske
veterán

Itt nem csak konkrétan az esetleg hiányzó DAII mentésekről van szó, hanem arról, hogy sokan nem maradtak ugyanannál a platformnál az előző részek óta, így egy Genesis szerű cucc ígyis úgyis muszáj lett volna.

10 percet nem vesznek el ezzel kötelezően az életedből, hiszen a ME2-höz hasonlóan meglesz a preferált választási lehetőség mindenre (pl: a trailer alapján a Warden a Cousland család tagjai közül került ki/ vagy Alistair maradt warden... fene tudja, míg Hawk esetében a hölgy mágus lesz az alap). Szóval csak akkor kell 10 percet kidobnod, ha ez neked nem felel meg.

Szó se róla, szerintem is mocskosul olcsó megoldás ez így, de miután az elősztori úgyis csak a beszélgetésekre hat majd ki (+ a cameok) még mindig jobb, mint pl a ME2>3 szenvedés. Ha van szabad tíz percük, azt inkább a játék minőségének fokozására használják fel, ne a mentésekkel vacakoljanak.

[ Szerkesztve ]

(#4008) janos666 válasza leviske (#4007) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Nincs minden platforman "savegame cluod-backup" funkciója? Mert akkor bejelentkezve hozzáférne a program bármely más platformon is (nem kell hogy binárisan kompatibilisek legyen a mentések az egyes platformok közt, itt most néhány változót kell megtalálni, de azon sem lepődnék meg, ha 1:1 cserélgethetőek lennének a file-ok) és mondjuk ugyan úgy történhetne egy webböngészőben is (és szintén a szerveren lenne mentve az eredmény).

Kifogásokat mindig lehet keresni arra, hogy miért ne dolgozzon valaki. :DD
Ez szerintem vagy valami bürokratikus okból vagy puszta hanyagságból lett ilyen.

----

Más kérdés.
A Wikia-n találtam olyan oldalt, ami leírja a main quest line javasolt végigjátszási sorrendjét és megemlít pár DLC-t is. Ezen felül pár "további történet" (külön indítható story DLC) is logikus, mert történelmileg egyértelműen a DAO lezárása után (vagy pont ott) játszódnak.
Ugyanakkor a Leliana's Song és Amgarrak DLC-t pl. mikor érdemes "hivatalosan" játszani?
Ezek beolvassák a DAO és Awakening mentéset, de ez visszafelé is működik, vagyis menet közben végigjátszva is nyoma marad?

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#4009) vitaro válasza janos666 (#4008) üzenetére


vitaro
senior tag

A Leliana's Song előzmény, ha sorrendben akarsz haladni, azzal érdemes kezdeni. Lehet belőle szerezni egy kissé talán túlságosan is OP könnyű páncélt, amit az alapjátékban és az Awakening-ben is lehet használni.
A Golems of Amgarrak-ot viszont jobb a legvégére hagyni, az jóformán egy hentelde magas szintű karaktereknek.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#4010) regener


regener
veterán

Originen ingyenes a játék. Részletek

(#4011) férfiállat


férfiállat
tag

Mivel a legkönnyebb végig tolni?
Én rugót indítottam a zártörés miatt, nem rossz de elég sokat üt mellé még akkor is ha a célpont mögé helyezem el-

(#4012) vvega30 válasza férfiállat (#4011) üzenetére


vvega30
senior tag

mágus
vagy warrior
vagy rugó.
de inkább mágus :)

idővel jobb lesz, ha megtanulsz játszani a játékkal, mindegy milyen osztállyal tolod végig, egyik sem lesz különösen nehéz. de kezdőnek a mágust mondanám:)

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#4013) leviske válasza férfiállat (#4011) üzenetére


leviske
veterán

Tényleg a mage-el a legkönnyebb, de a rúgó nagyon igényli a kézi irányítást, így ha nem akarsz valamelyik companionoddal játszani a saját karid helyett, akkor jobb, ha annál maradsz. Idővel majd fejlődik, főképp, mikorra majd két nagy kard lehet nála.

(#4014) FIREBLADE78 válasza leviske (#4013) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Először anno harcossal vittem végig. Most szerencsevadásszal nyomom,miket fejlesszek rajta? Inkább a kétkezes,támadós képességeket? Illetve az első oldalon a erő,ügyesség stb dolgoknál melyik a fontosabb? Bocs de annyira nem vágom már a játékot,régen használtam,szeretem is,de van még mit fejlődni :))

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#4015) genndy válasza FIREBLADE78 (#4014) üzenetére


genndy
addikt

Duplakezes, kardot is tudjon használni, Ügyesség (asszem Cunning) neki a legfontosabb. A legdurvább darálógépet lehet kihozni a rugóból. Erőt csak annyit amennyi a páncélokhoz kell.
Ládákat nyitogasd bőszen, zártörésre is tegyél pontot, nem a loot miatt mert az pocsék, de sok XP jön belőlük.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4016) FIREBLADE78 válasza genndy (#4015) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Rugó? Ez a beceneve? :D Erőben 20 elég neki,kb mennyit? Egészség mennyi legyen? ( lehet nem így van megfogalmazva)

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#4017) DZs válasza FIREBLADE78 (#4016) üzenetére


DZs
senior tag

Igen, Rugó a beceneve. Nem erőből üt, hanem gyorsaságból, tehát az "ügyességet" növeld a leginkább. 40 fölé menj.
Erővel megállhatsz 28-nál, ezen a szinten már jó páncélok vannak.
A "dörzsöltség" képességekhez és készségekhez kellenek. Ha megvan, amit szeretnél, nem kell növelned.
"Életre" is rakj, hogy 1-2 csapásnál többet bírjon, amikor eltalálnak. 16-20 között elég.
Fegyverek:
"kétkezes" = egy fegyvert tartasz egyszerre a két kezeddel - lassú mozgás, ritka csapások. Harcosoknak való, nekem ezzel a legnehezebb a játék.
"duplakezes" = mindkét kézben egy-egy egykezes fegyver - neked ez kell.

[ Szerkesztve ]

(#4018) genndy válasza FIREBLADE78 (#4016) üzenetére


genndy
addikt

Eredetiben "Rouge", ebből lett magyarban a rugó. De magyar fórumokon ebbe a megnevezésbe futsz leginkább ha kétkezes-nyilazós-sunnyogós-tolvaj karaktereket emlegetnek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4019) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Köszi az okosítást. Más, még elején vagyok nagyon és őrtoronyba kell eljutnom a felső szintre,ahol van ez a nagy dög ork,de egyszerűen nem tudom kinyírni. Anno nem is emlékszem hogyan sikerült. Valahogy lekéne mindig ütni,hogy bekábúljon,de felébredés után mindig elkapja az egyik karaktert és akkor tudjuk hogy azonnal agyonüti :) De már ha itt szenvedek mi lesz a kőgollemeknél?! :O

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#4020) leviske válasza FIREBLADE78 (#4014) üzenetére


leviske
veterán

A többiek azt hiszem minden lényeges dolgot elmondtak. Annyit tudok csak saját tapasztalat alapján elmondani, hogy Denerimben igazán jól tud jönni, ha harc közben eltudsz tűnni (és az se rossz, ha eltudsz hajolni a beérkező nyilak és ütések egy része elől), szóval, ha a zárnyitás nyújtotta XP nem cél, akkor ezekre is érdemes lehet gyúrni. Specializációk közül meg szerintem az Assassin a legjobb, mert az leginkább passzív és értelmes képességekből áll (ellenben mondjuk a bárddal).

A többit tényleg csak ismételni tudom: kicsi páncél, hogy ne legyél célpont; magas dexterity és cunning; kétkezes harcmód, mert a nyilak a játékban nem érnek semmit.

(#4019): Bombázni kell, meg a mágusnak aki veletek megy, van valami olyan képessége hogy vagy lebénítja vagy legyengíti vagy lassítja. Nem emlékszem már melyik.

Emellett a legjobb taktika, ha futkorászol előle és akkor senkit nem tud felkapni. Ha elindul a mágus felé, akkor válts át arra és azzal menekülj.

A kőgólemekkel semmi gáz nem lesz, mikorra lesz két komoly tankod, akiket üthetnek napnyugtáig.

(#4021) DZs válasza FIREBLADE78 (#4019) üzenetére


DZs
senior tag

Az tényleg nehéz egy csata. Én az utolsó, alig élő szereplőmmel tudtam kinyírni az utolsó életvizemmel. Sok gyógyitalod legyen. Ha elkap valakit, azt a varázslóddal azonnal gyógyítsd még miközben szorongatja.
Jól mondják előttem, hogy állandóan mozogni kell. Sajnos, míg sok az életereje, a bénító varázslatokat lerúgja magáról.

A nyilazást én is hanyagoltam, senkinél nem fejlesztettem és nem is hordtak maguknál íjat. Egy esetben viszont szükséges: sárkány ellen.

[ Szerkesztve ]

(#4022) .OM. válasza DZs (#4021) üzenetére


.OM.
aktív tag

Nálam mindenkinek a 2. fegyver nyíl volt. Pont az ilyen esetekre remek a kite. Lehet nem a leggyorsabb, de amikor csak 1 ellen van jól jön.
Pl. a Juggernaut szet-es élőhalott csontikirályok legyőzéséhez is ez volt a járható út számomra.

ex .Oldman.

(#4023) leviske válasza .OM. (#4022) üzenetére


leviske
veterán

Én se azt írtam mondjuk, hogy egyáltalán ne hordjon nyilat, de elsődleges fegyvernek nem ér semmit.

Elleneket egyesével kihívogatni egy nagy bandából viszont ideális.

(#4024) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Az normális,hogy a csalás után az xp nem akar nőni? Csak 30 körülire nyomtam fel,mert nem bírtam túljutni egy hordán. :(((

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#4025) vvega30 válasza FIREBLADE78 (#4024) üzenetére


vvega30
senior tag

lvl 30? kb az a max szint nem? alapjátékban 25 ha jól emlékszem.
de olyan nincs, hogy csalni kell akkor valamit nem jól csinálsz. vagy vedd lentebb a nehézséget vagy variálj a spellekkel.

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#4026) FIREBLADE78 válasza vvega30 (#4025) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Nem level,hanem a képességeknél pl az ügyesség,erő,stb,ezek 30 körüliek. Legalább adná a gép a harcok,teljesítmények után már rendes módon,mert hiányzik az erő a jó kis páncélhoz. Habár valaki itt azt mondta,hogy minél gyengébb páncél van rajtunk annál jobban kerülnek az ellenségek

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#4027) Kareszovics


Kareszovics
addikt

Sziasztok!

A következő kérdésem lenne:

Tételezzük fel, hogy van egy boss, akit jelen pillanatban semmilyen módon nem vagyok képes megölni és már konkrétan a sírásig felb@sz.

Ha gondolok egyet és átmegyek más területre küldetéseket végrehajtani, szintezni, jobb cuccokat találni, akkor az én szintem mellé szintezi úgymond a bosst, vagy értelemszerűen gyengébb lesz és lesz értelme később visszamenni?

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4028) GypsFulvus2 válasza Kareszovics (#4027) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Jó régen játszottam vele, de úgy emlékszem egyáltalán nincsen szintezés. Nálam is előfordult ilyen visszatérés, és akkor már sikerrel jártam.

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#4029) Kareszovics válasza GypsFulvus2 (#4028) üzenetére


Kareszovics
addikt

Király, akkor elnézek másfele! Köszi! :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4030) woryz válasza Kareszovics (#4029) üzenetére


woryz
senior tag

Hol akadtál el?

(#4031) Kareszovics válasza woryz (#4030) üzenetére


Kareszovics
addikt

:B

Egyébknt mindent összevetve az volt a gond, hogy alapvetően agyon tudnám ütni, csak nem volt HP poti. Most ugye gyorsan átkocogtam elf komákhoz, felszerelkeztem, így sokkal jobb esélyekkel nézek elébe a dolgoknak. Illetve Wiki szerint érdemes nature resist potit inni, az volt nálam végig, csak nem tudtam, hogy pont azok ellen a spellek ellen jó amivel a pók mahinál. :)

Illetve első körben easyben toltam a játékot anno (érdekelt a story nem volt kedvem szenvedni), most meg egyel feljebb vettem (normal), illetve rugó kari.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4032) woryz válasza Kareszovics (#4031) üzenetére


woryz
senior tag

Nyugodtan elmondhatod, én utoljára a redcliff-i zombitámadásnál szívtam, majd abba is hagytam a fenébe. :) Talán nightmare-n volt vagy egyel alatta a nehézség.

Viszont akkor felteszem, ki milyen karakterrel játszott? Én eddig a mágust meg az ember harcost próbáltam, de a "tankozás" nem jön be, íjászkodás meg kicsit alul van mérve szerintem... :B

(#4033) Kareszovics válasza woryz (#4032) üzenetére


Kareszovics
addikt

A smiley-n van link, klikkelj rá. :D

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4034) genndy válasza woryz (#4032) üzenetére


genndy
addikt

Mindegyikkel :D
Ostagarig minden kombinációt elvittem, akikkel végig is toltam: erdei elf női íjász rugó, nemesember férfi harcos, ember férfi mágus, városi elf férfi kétkezes rugó, nemesember nő kétkezes rugó. Törpös végigjátszásom asszem nem volt valamiért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4035) woryz válasza genndy (#4034) üzenetére


woryz
senior tag

Akkor neked bejöttek a rugók (jól értem, két egykezes fegyver). :)) Az az über power kaszt? :)
Én a törpe kétkezes csatabárdos karakteren gondolkoztam, de elhaláloztam már az elején. :)
A mágus viszont szerintem nagyon erős, csak nem tetszik... :W

(#4036) Kareszovics válasza genndy (#4034) üzenetére


Kareszovics
addikt

Eddigi tapasztalatok alapján szerintem csak akkor lehet érdekes, ha van türelmed magas szintre elvinni. :D Mert kb egy szenvedés nekemez arugó, ha nem lenne mellettem egy Morrigan meg egy Alistair már rég a seggénél fogva b@szná a világot a Blight. :D

Amúgy imádom a játékot, sokkal jobban élvezem, mint az első végigjátszást. A kutya seggébe is belenézek és próbálok mindent megtalálni. :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4037) genndy válasza woryz (#4035) üzenetére


genndy
addikt

Nekem abszolút, irtózatos DPS-t lehet velük tolni. Meg nagyon jól jön a plusz XP a ládanyitogatásból.
De harcost is át lehet képezni duplakezesre, a férfi nemesemberem kard+pajzzsal nyomta, aztán egy ponton átálltam a duplakézre, amikor már rendes kardokat lehet használni mindkét kézben onnantól dara :DDD
(kétkezes alatt mindenhol duplakezest értettem már az előzőben is, tehát a két kézben egy-egy fegyver, csak elírtam. A csatabárdos tankok nekem se jöttek be.)
Über power szerintem egy mágus csapat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4038) Kareszovics válasza genndy (#4037) üzenetére


Kareszovics
addikt

Érdekes a csatabárdos tankok nekem sem jönnek be; Sten meg Oghren annyira lassú, hogy utána miss. :DDD Amikor meg épp betalál valahogy meg olyan mintha vajaskenyérrel dobálná az ellent, nincs damage.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4039) woryz válasza Kareszovics (#4038) üzenetére


woryz
senior tag

Valahogy nekem kicsit úgy tűnik, hogy nem van annyira balance a kasztok között... Mintha a fejlesztők nem szerették volna a harcos kasztot. :)) Én íjjászt akartam, de az se valami erős... A mágus meg nem szimpi... Hát így játszon az ember, semmi se jó nekem... :P

(#4040) DZs válasza woryz (#4035) üzenetére


DZs
senior tag

Én varázslóval kezdtem. Erős szereplő, de nem látványos. Új szereplőnek kétfegyveres vadászt (nem lopakodó) próbálnék ki, mert ennek tetszik legjobban a harcmodora. Tanknak pajzzsal Alistair a legjobb. A kétkezes (Sten, Oghren) nekem sem jött be. Lassan csapnak és csak látszatra sebeznek nagyot, valójában nem. A fejlesztők sem találták el az arányt, én legalább több és hosszabban tartó bénító hatást társítanék a kétkezes ütésekhez a lassúságot ellensúlyozandó. (Ha már nem kap gyakran az ellen, akkor közben ne ugráljon és csapkodjon engem.)
Ami még nálam nem működött az a Bűvharcos, viszont a legfajább páncélokat viseltem.

(#4041) Kareszovics válasza woryz (#4039) üzenetére


Kareszovics
addikt

Mivel mage karakterrel még nem toltam, ezért a három karakter közötti balance témakörében nem tudok állást foglalni. Szintén nehéz annak fényében objektíven nyilatkoznom, hogy a teljes végigjátszásom, illetve a jelenlegi campaign két különböző nehézségi szintű.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4042) woryz válasza Kareszovics (#4041) üzenetére


woryz
senior tag

Nekem is csak megérzés (+ fórumok :) ) volt a játék balance-ra tett kijelentésem.

(#4043) Kareszovics


Kareszovics
addikt

Sziasztok!

Tegnap munka után tiszta, nyugodt fejjel leültem szerény gépem elé, elindítottam Dragon Age és kiemelt figyelem mellett áttekintettem minden karakter taktikai paneljét. :)

Az alábbi csapattal sikerült végül a pókos részt megcsinálni elsőre anélkül, hogy meghalt volna bárki is:

- Jómagam (rugó két karddal rugó skillekre fejlesztve)
- Shale
- Oghren
- Morrigan.

Mondjuk nagy segítség volt az, hogy átmentem a Forestbe egy csomó potit gyártani és úgy tértem vissza. :D

Azóta bőven túljutottam lényegesen szarabb helyeken is. :D Csak egyszer legyen már végre Orzammarnak :D

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4044) GypsFulvus2 válasza Kareszovics (#4043) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Ha Pókanyuval enyire szenvedtél, akkor majd a Brood Mother kicsontoz, és megkajál reggelire. ;] ;)

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#4045) Kareszovics válasza GypsFulvus2 (#4044) üzenetére


Kareszovics
addikt

Nananana... :D Mondom: beállítottam mindent, okosan-szépen-ügyesen, úgy meghalt, mint szél. :D Komolyan magamon röhögtem, hogy előtte mennyire balfasz voltam, most tanultam ki a taktikai panelt igazán. :DDD

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4046) DZs válasza GypsFulvus2 (#4044) üzenetére


DZs
senior tag

Annál nekem volt keményebb, utána a csata az üllőnél, mert nem volt jó a csapat összetételem.

(#4047) Kareszovics válasza DZs (#4046) üzenetére


Kareszovics
addikt

Én képes vagyok 10-12 percet sétálni egy csapatösszetétel módosításért. Sz0pás van csak akkor van, ha az újonnan kigondolt csapat is sz@r. :D (Tapasztalatból beszélek :DDD )

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4048) Kareszovics válasza GypsFulvus2 (#4044) üzenetére


Kareszovics
addikt

Hallod... eljutottam Broodmotherhez. Eszembe jutottál. :D De 12-15-ik próbálkozásra meglett. :) Pedig visszaakartam fordulni csapattagot cserélni (Leliana ---> Alistair), de végül meglett az íjásszal.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#4049) GypsFulvus2 válasza Kareszovics (#4048) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Gratulálok! :)

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#4050) Kareszovics válasza GypsFulvus2 (#4049) üzenetére


Kareszovics
addikt

Köszkösz! :R Egyébként sokkal jobban élvezem most így másodjára a játékot. Előre félek a második résztől, annyira köpködik mindenhol. :B

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Dragon Age: Origins
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.