2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

[ ÚJ TESZT ]

Teszt

A puska markolatának alján van egy bekapcsoló gomb és egy gumi ajtóval védett Type-C port.

Töltés közben a puskán található kijelző mutatja hány százaléknál tart a folyamat.

Az akkumulátor a leírás szerint 2000 mAh-ás, 14,4 V-os, maxra töltve kb. 2200 normál lövést tud. Szóval nem kell túl gyakran fali dugaszt keresni. Egy-egy lövés nagyjából 30 ml vizet jelent.

Ezeken felül van még egy mód választó kapcsoló (ami a 3gen sajátja), és a ravasz.

Nézzük a ravaszt. Miután bekapcsoltuk a puskát, a kijelző %-ban mutatja, mennyi víz van benne.
Alap esetben ez 00.

Jöhet egy tiszta csapvízzel teli vödör vagy lavór (vagy a Base röpke 30 euróért), majd a puskát a rajta lévő max jelzésig a vízbe merítjük, és a ravaszt előre toljuk.

Tehát nem meghúzzuk, hanem előre kell kattintani. Ekkor kezd el dolgozni az elektromos pumpa, ami nagyjából 10-15 mp alatt felszívja (nagy nyomással beletolja) a vizet (kb. 700 ml) a tartályba. A kijelző közben szépen mutatja is, hol tart a folyamat. Ha 100%-ra szippantotta magát, akkor magától leáll. Utána... :) Jöhet a lövés. Cél és tűz! Viszont itt már nem mindegy, hogy a 3-as kapcsoló melyik állásban van.

- League Mode:
Ez az egyetlen, amivel az előző Spyra generációk dolgoztak. Egymás után gyorsan mindössze 3 lövést lehet leadni, aztán a rendszer 1-2 mp-re letilt, de ezt egy kis 3 ikonos jelzés is mutatja a kijelzőn. Ez a Spyra hivatalos viadalainak a módja.
Viszont ez a mód még tud egy olyat is, hogy ha nyomva tartjuk a ravaszt pár másodpercig -egy kattogó hang, majd annak megszűnése kíséri a folyamatot – aztán elengedjük, akkor egy nagyobb adag víz távozik a puskából. PowerShot.

- Burst Mode:
Egyszer megnyomjuk a ravaszt és automatikusan – gyorsan – hármat lő a puska. BammBammBamm.

- Open Mode:
Folyamatosan nyomkodva a ravaszt, korlátok nélkül pár másodperc alatt ki lehet lőni a tárat... vagy a ravaszt nyomva tartva, folyamatosan lövéseket ad le a gép, amíg ki nem fogy a muníció.

Pár infó még. Ha a lövöldének vége, mielőtt elrakjuk pihenni a Spyra-t, le kell üríteni a tartályát. Tehát amikor már nem tudunk többet lőni vele, 00 van a kijelzőn, akkor lefelé tartjuk a puskát és nyomva tartjuk a ravaszt. Így még némi víz távozik a szerkezetből, és a procedúra végén két vonal jelenik meg a kijelzőn.

Illetve még egy, a Reset. Ha valami nyűg van a puskával (nem szív vizet, nem tölt, stb...), nyomva kell tartani a bekapcsoló gombot nagyjából 5 mp-ig. Akkor a kijelzőn megjelenik két szögletes zárójel, ekkor a puskát lefelé kell tartani, és meghúzni a ravaszt. Némi víz itt is jöhet, és az esetleges hibakódot is törli, ha volt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.