2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

[ ÚJ TESZT ]

Rendelés

Azért itt még nem volt ez a rendelés teljesen eldöntve, mégpedig leginkább az ára miatt. A Spyra hivatalos oldalán (eu.spyra.com) akció nélkül a 3gen 170 EUR, ami az erős forintunknak is köszönhetően nagyjából 65-70 ezer körül mozog. Hát szóval hoppá. Viccesen még a feleségemet is megkérdeztem, hogy szerinte mennyire férne bele a családi költségvetésbe egy 170 eurós vízipuska?! Válaszként adott arckifejezését nehéz lenne szavakba önteni :)

Viszont ennél a résznél nem nagyon szeretnék leragadni. Mindenki döntse el maga, hogy egy vízipuskáért sok-e ennyi pénz vagy sem. Szerintem sok, még akkor is, ha a legjobb vízipuskáról beszélünk.

Nézelődtem Alin is, hátha van valami komolyabb koppintás, mondjuk minimum félpénzért :) Mondanom sem kell, vannak, de egyik sem győzött meg. A nyár meg már kopogtatott. Itthon is kapható egyébként a Spyra, de a gyártó hivatalos oldalán szereplő áraknál is húzósabb összegek repkednek.

Deee, június közepe környékén jött egy akció, 149 euróra csökkent az ár, illetve egy 5%-os kupont is találtam valahol, így a vége valami 141 EUR lett, ami akkori árfolyamon 52800 Ft volt.

Ez is sok? SokK, de ez van. :D

Szóval a gyártó oldalán kiválasztottam egy piros SpyraThree-t, és remegő kézzel nyomtam a rendelés gombra...

Csak az asszony meg ne tudja!!! :D Mármint, egy darabig meg ne tudja... Hiszen pár napnál tovább ezt nem igazán lehet titokban tartani. Előbb-utóbb megjelenik a futár egy kibebanagy dobozzal és a meglepetés erejével, akkor bizony színt kell vallani.

Fura, de tökugyanaz a meglepetés másként hat a feleségre és a fiúgyermekre. Ki érti ezt? ;)

Persze saját finanszírozás volt, úgyhogy...

Szóval a pakk Németországból jön, közvetlenül a Spyra gyártójától. Trükközni nem kell, postáznak hozzánk is, így a dolgok ezen része egyszerű. A szállítás 100 EUR fölött ingyenes.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.