2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE V970 (GandX) Olcsón jót!

Elegáns, jól összerakott, viszonylag erős, kiváló ár / érték arányú telefon

[ ÚJ TESZT ]

Használat közben

Telefonálás:

Ha csak egy SIM-kártyával használjuk, akkor gyakorlatilag mindegy, melyik foglalatba tesszük. Ilyenkor mindig közli, hogy a másik foglalatban nincs kártya.
Ha két SIM-et helyezünk be, akkor mindkettő aktív. Ha az egyikre hívás érkezik, addig a másikat kikapcsolja, majd a hívás után újra aktiválja.

Hangminősége jó, jól hallani a másik felet, és engem is jól hallanak.

Mobilnet: a tapasztalatok szerint ez a funkció is tökéletesen működik.

Fényképezés:

Napfényben, borult égnél szerintem nincs vele gond, elfogadható képeket készít. Főleg, ha nem a maximális méretben fotózunk, hanem mondjuk csak 3 MP-en. Nyaralni, meg fontos eseményekre úgy is visz az ember igazi fényképezőgépet.

A gyári kamera app helyett ajánlom a CameraPro nevű programot, vagy a Camera360-at. Előbbi kisebb, mint 1 MB, mégis rengeteg beállítási lehetőséget kapunk, és gyors is.

Borult időben készült kép

Beltérben készült kép

Kültéren, napos időben

Kültéren, napos időben. Sajnos az alany éppen nem volt pózolós kedvében.

Játékok:

Modernebb játékok közül a Real Racing 3-mal próbáltam. Szerintem szépen fut, egy bajom van vele, hogy a zenei hangok kicsit visszhangosak. A motorhangokkal nincs baj.
Angry Birds Rio, Star Wars akadásmentesen fut rajta.

Aki utál órákat várni ebben a játékban a fejlesztésekre, mint én, az könnyen ki tudja cselezni a játékot, mivel a rendszeridőt figyeli! De könnyen lehetünk milliomosok is, ugyanis a játék az SD kártya/android/data/com.ea.games.r3_na mappában tárolja a profil adatokat.
2 órányi autózás körülbelül 20-30% akkumulátortöltöttség-csökkenéssel jár.

GPS:

Szerintem a Blade gyorsabban találta meg a műholdakat. De nem vészes, így is 1-2 perc alatt megvan. Én a Sygic Aurával használom, illetve az Endomondo pro progival. Ha talált jelet, akkor stabilan tartja is.

Üzemidő:

Nálam 2 napot simán kibír, akár 3-at is. Készenlétben 14 óra alatt merül 5-8%-ot 2G módban.

Én így használom: CPU downgrade 2x667MHz-re, így is akadásmentesen megy minden. 2G mód, mobilnetem úgy sincs.(csak néha) WiFi-t azt naponta használok, de nincs állandóan bekapcsolva, GMail, időjárás infók, híreket olvasok. Szoktam pasziánszozni meg sudokuzni is rajta.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.