2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Xperia Tipo Dual: 2 kártya 1-ben

Nagyon vártam már az első dual SIM-es Sony Xperia készüléket, amit kézbe is vehettem.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső

A mobil külseje kiköpött Tipo, ahogy a neve is utal valami hasonlóságra, fizikai mérete teljesen egyezik, azaz 103 x 57 x 13 mm és 99 gramm.

Az előlapon egy 3,2”-es kijelző található HVGA felbontással ellátva, mely TFT-LCD LED technológiát használ. Betekintési szöge egész jó, bár alulról és felülről nézve kicsit már romlik a minőség. A panelt egy karcálló üveglap védi, mást nem tudni róla.

A kijelző felett a hangszóró, közelségérzékelő és az értesítési LED van. A megjelenítő alatt a 3 androidos, fizikai kapacitív gombok (Vissza, Home, Opciók) található, ami alatt egy lefele ívelő, fényes elem díszíti az előlapot.

[link]

Jobb oldalt, felül találhatók a hangerőszabályzó gombok, alattuk egy SIM-váltó gomb érhető el, amely segítségével egy gombnyomással választhatjuk ki az alapértelmezett (fő) SIM-et attól függetlenül, hogy melyik foglalatba tesszük a kártyáinkat. A szélének az aljára a nyakpánt füle került.

[link]

Az alsó élen a mikrofon-, illetve a hátlap leszedéséhez egy vájat található. Alul, balra, a micro USB foglalat kukucskál, a felső élen pedig a ki- és bekapcsológomb– illetve a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó van.

[link]

A hátlap egy kicsit gumírozott hatást kelt, jó tapintású és elég kellemes. Az alsó részre a hangszóró került, fölötte egy Xperia felirat, és még afelett is találni egy zöld bogyót, ami a Sony Ericsson hagyatéka. Fent, balra a kamera található, ami egy 3,2 megapixeles, fixfókuszos érzékelővel rendelkezik.

[link]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.