2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Xperia Mini - A fagyi visszanyal

Ez nem egy teszt lesz, inkább egy szoftveres bemutató ami a 4.0.4-es ICS frissítést mutatja be.

[ ÚJ TESZT ]

Kezelőfelület, programok

Kezelőfelület, programok

Szeretném nektek bemutatni a Sony (Ericsson) ICS frissítését, mely kissé megcsúszva, de megérkezett.

Nos, hát kezdjük a kezelőfelületnél, ami nem változott szinte semmit, de az ICS-nek köszönhetően a beállítások menü megváltozott, és új beállítási lehetőségeket is kínál. Erre később még visszatérünk, szóval az UI nem változott, csak a programok mennyisége, és azok ikonjai.
Az ikonok inkább rajzfilm grafikára hajaznak, ami számomra nem probléma, sőt talán jobb is. Az ikonok változott külseje mögött lévő programok is változtak nagyrészt. A kamera, beállítások, telefon, stb változtatott felületet kapott, ez teljesen szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban, funkcionalitás megegyezik szinte mindenhol, kivéve azt a fránya kamerát, ahol csak teljesen automata módban van makro felvételre lehetőség, mellesleg a videófelvétel akadozva történik, ami visszalépést jelent. Ez szívfájdító lehet azoknak, akik sokat fotóznak a készülékkel.

A programok mennyisége csökkent, személy szerint ennek örülök, méghozzá azért, mert több hely marad nekünk felhasználóknak a programok telepítéséhez. A RAM szabad mérete is növekedett ezáltal. Én pakoltam rá nem kevés programot, és maradt még hely a ROM-on és RAM-on is, mely jótékony hatással van a "gyors" működésre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.