2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Prohardveren felkapaszkodva

2003-ban elkezdtek terjedni a neoncsövek, hideg katódos IDE kábelek és az egyéb kiegészítők...

[ ÚJ TESZT ]

Pont én?

Év elején, ha jól emlékszem az Acer Magyarország Facebookján egy hozzászólásban posztoltam a gépemről egy képet. Rá is csodálkoztak egyből! Itt elindult valami: a versenyen már landolt is a gép köré a molinó és a zászló. Rajtam meg egy póló.
A gép ki is került a Facebookjukra.

Sajnos a gépet nemrég szétbombáztam, mert kellettek az alkatrészek egy még betegebb gépezet elkészítéséhez. Ami szintén Acer lesz, ha elkészül. Mikor elnyerte ezt a formáját küldtem is rögtön képet nekik. Itt úgy érzem, hogy szintet ugrottunk! Mondták, írjam meg az elképzelésemet, mit szeretnék és segítenek.

Versenyen jött oda hozzám az ASRock Magyarország, mivel a gépben egy Asrock x79 Extreme 4 alaplap teljesített szolgálatot. Első kérdés az volt, hogy szabad lefényképezni? Lehet ilyenre nemet mondani? A második kérdésnek nagyon örültem!

Mit szólnék hozzá, ha kapnék egy x99-es alaplapot? Na, itt virult a fejem! Gyorsan végiggondoltam a dolgokat, és a válaszom: köszönöm, de nem. (Lehet megkövezni!) Azért utasítottam el az ajánlatot, mert nagy anyagi beruházással járna a váltás, pofám meg nem lett volna eladni. Annak meg, hogy itthon nézegessem, semmi értelme.

A verseny után nagyon baráti lett a viszony és már rengeteg alaplapot adtak tesztelni, és sok más dolgot, amit megtarthattam. A jelenleg épülő modokba támogatás gyanánt alaplapokat is kaptam. Ezért nagyon sokat meg tudtam takarítani, így nagyobb a keret a modok többi részére.

Na ez egy jó történet! Semmi extrát nem tettem, csak viccelődtem itt Logouton a garanciával kapcsolatban ami kint van a Toshiba Magyarország Facebookján. És landolt is nálam 5 lapos, amiket levideózhattam. Remélem velük is elindul valami a jövőben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.