2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Olcsó mobiltripod Kínából - megéri vagy pénzkidobás?

Ha hosszú záridő szükséges, akkor egy ponton túl vagy bemozdul a kép vagy beszerzünk egy állványt. Akár Kínából is.

[ ÚJ TESZT ]

Tapasztalatok, összegzés

Szerintem az előző oldalból kiderül, hogy alapvetően elégedett vagyok a termékkel. A telefon könnyen ki -és betehető, a fej pedig biztos tartást ad neki. A minimális magasság lehetne alacsonyabb, szerettem volna, ha egy-egy szendvicset szemből is le tudok kapni vele, de annyi baj legyen. Elvégre ott volt a paramétereknél feketén-fehéren milyen magas az eszköz, az én hibám hogy nem vettem figyelembe rendelésnél.

Egy probléma azért akad: könnyen borul. Ha a vájat segítségével jobban bedöntjük a telefont, akkor könnyen eldől, sikerült is majdnem egy tál majonézben landolnia a Lumiámnak. Ha a PowerShot A520-at csatolom fel, akkor sima állásban is veszélyes, figyelni kell, hogy állnak a lábak. Nyilván segít a dolgon, ha megfogjuk a tripodot, de így bemozdíthatjuk fotózás közben (itt jött volna jól, ha gumírozottak a talpak).

Ezen kívül az egyik láb kicsit nehezebben jár, de egyáltalán nem vészes. Amúgy próbálgatás közben nem éreztem, hogy túlzottan feszíteném az alkatrészeket, nem hinném, hogy hosszú távon normál használat közben tönkremenne.

Összességében kellemes tripodot kaptam nagyon jó áron. Egy drágább darabnak nyilván megvannak a maga előnyei, de az én hobbiszintemhez kiválóan alkalmas ez is. Lényegében a biztos tartás volt a cél, hogy forgathatom, dönthetem a fejet, csak adalék. Aki hasonlót keres jó ajánlat, egy próbát megér. Mivel nem ismerem a konkurenciát, nem mernék rá Különösen Ajánlott plecsnit dobni, így marad egy képzeletbeli Ajánlott.

Innen rendeltem.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.