2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

HuniePop: Double Date (18+)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a dupla randi és a hármas szex mesterévé válsz?

[ ÚJ TESZT ]

Önkielégítés

Míg Japánban számtalan erotikus videójáték készül, nyugaton ezek száma elenyésző. A kevesek egyike a 2015-ös HuniePop, ami ügyesen kombinálta a randi szimulációt a match-3 játékmechanikával. A program sikeres lett, és egy camgirl spin-offot követően, hosszas fejlesztés után idén februárban megjelent a Double Date alcímű folytatás, ami ugyan jó fél éve volt, de a forró nyári téma miatt megéri a bemutatást. Hatoljunk is mélyre az új fejezet (p)univerzumába!

Ahogy a fenti trailerben is látható, az új rész kapott egy sztori módot. Vagyis most már nem pusztán az a cél, hogy az összes jó nőt ágyba víve mi legyünk a város csődöre / lesz-bikája, hanem mentorunk, Kyu segítségével a világot kell megmentenünk. Elődjéhez képest a játék sokkal történet-orientáltabb, ezáltal az elején lineárisabb is lett, a szereplők között hosszas párbeszédek zajlanak az első találkozásokkor, ismét remek szinkronhangok előadásában. A rajongók arcára garantáltan mosolyt csalnak a HuniePop és HunieCam utalások ("Dugtam már meg űrcsajt is."), illetve a dumák olyan szinten szexcentrikusak lettek, ami időnként egy Prince rajongónak is sok volna. Hogy csak egyet emeljek ki: a helyszín ezúttal az egzotikus Inna De Poona (magyarul: Punci Sziget) nevű üdülőparadicsom.

A lányfelhozatalban 3 visszatérő mellett 3 új szereplő van csak, a többiek a már emlegetett camgirl spin-offból kerültek át. A játékosnak hiányozhatnak bizonyos karakterek az első részből (Beli, Tiffany és Nikki kihagyásáért még mindig morci vagyok), ugyanakkor az újak között is hamar meg lehet találni a kedvenceket (helló Ashley, Brooke és Lillian). A píszí potmétert is feljebb csavarták, azaz új játék indításakor a mi nemünk megválasztása mellett az egyik új szereplő, Polly esetében mi határozhatjuk meg, hogy "valódi" vagy "tökös" csajjal akarunk randizni. Nagy változásra nem kell számítani az utóbbi esetén sem, a megnyitható, leszbikus és édeshármas pornók ihlette jutalomképek legtöbbjén nem fog a játékos hímvesszőt látni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.