2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Hülyére vesznek, mert loreal !

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hülyére vesznek, mert megérdemlem, mert barom és gyáva vagyok/vagyunk/, hogy nem teszünk...

[ ÚJ TESZT ]

Hülyére vesznek, mert megérdemlem, mert barom és gyáva vagyok/vagyunk/, hogy nem teszünk ellene!

Miért?

...Hogy is van az, hogy kormányunk 1 milliárdot szeretne arra költeni, hogy a vidéken élő embereknek is ''megmagyarázza'', hogy márpedig vizitdíjat fizetni jó! De még milyen jó! Eközben természetesen le akarnak bontani pár korházat, mert 13 milliárdba kerül a felújítása. Ha ezt az 1 milliárdot nem az emberek megvezetésére használnák fel, akkor már csak 12 milliárd kéne....Ha még kicsit körülnézünk a költségvetés kusza ösvényén, akkor pikk-pakk találnánk innen-onnan 12 milliárdot. Igen ám, de akkor nem lehetne eladni...márpedig arra a nagyon romos, omladozó, ámde iszonyat jó helyen lévő kórházra a vevő már megvan....Így inkább 1 milliárdal tovább butitják a népet.... mert loreal.

...Kötelező biztosítás? Én egy normális biztosítóval(ha van ilyen) állok kapcsolatban. A baromarcú, aki összetöri a kocsimat, a legolcsóbbak közül választ. Na, kedves országunkat annyira érdekli a köznép sorsa, hogy nem képes arra,hogy egy olyan egyszerű jogszabályt hozzon, amivel a kisembernek is könnyebb. Mennyivel jobb lenne, hogy az általam választott biztosító kifizeti a káromat és ők hajtják be a másik fél biztosítóján a pénzt? Nem, szaladjon a paraszt a kis pénzéért, a nagyokat meg hagyja pénztkölteni. A jó anyjukat, akkor miért válasszak normális biztosítót? Ide a legolcsóbbat, aztán sz@rok bele.....mert loreal.


...Kedvencem a parkolás. Szerintem nem kell senkinek mesélni erről. Egyre pofátlanabbak, egyre jobban átkúrnak és egyre több okot keresnek a büntetés kiállításához, jogosan vagy jogtalanul. Mert ha kocsid van, akkor dögölj meg. Csupán ez az egész egy iszonyatos megvezetés...A világ úgy működik, hogy valamit valamiért...Fizetem a parkolást. Miért is? Mi az ellenszolgáltatás? Ne vezessenek azzal,hogy javítják az utat...takarítják az utat...esetleg nem kell hosszú percekig kavarogni,míg meg tudsz állni....vagy nem lépek a kutyasz@rba....Mert sajnos ezek megoldása nem érvényesül. Hagyjanak már azzal,hogy a belvárosból akarják ezzel kiszorítani a kocsikat.Rájöhettek már,hogy ez amúgy sem vált be. Csak szedik a pénz...pofátlanul megbüntetnek, beperelnek ráadásul. Milyen alapon?...mert loreal.

...A főtáv télen-nyáron kiszámláz 7300 forint fűtés készenléti díjat. Pontosítok, hogy ez nem általány. Ez készenléti díj. Mert ha hideg lett volna, akkor fűtöttek volna. A paraszt meg fizetheti,mert mást nem tehet. Ennyi erővel viszont a taxisok minden arra járó embertől kérhetnek 100 forintot, mert ha taxizni akart volna, akkor a rendelkezésére állt volna.Milyen jogon? A válasz: loreal.

Nem jó ez így.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.