2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Honor 8X a határon túlról

Több országból is lehetőséget kaptunk néhányan, hogy a Honor 8X európai premierjére látogathassunk.

[ ÚJ TESZT ]

Harmadik nap – a bemutató

Másnapra nem volt semmi betervezve egészen a bemutatóig, így némi szuvenír vásárlásán kívül személy szerint csak dolgoztam a nap folyamán (muszáj volt vinnem a gépet, és kicsit nem a kikapcsolódással foglalkozni). Délután aztán jött a regisztráció, majd az újabb kék villamos fel a várba, ekkor már tele újságírókkal és egyéb meghívottakkal. Utána irány be a kastélyba, ahol kaptunk egy olyan karszalagot, ami kapcsán elfelejtették átgondolni, hogy esetleg majd le is akarjuk szedni, vagy esetleg épp ez volt a terv, hogy ez által reklámbabákká varázsoljanak minket.

Ezek után a szokott forgatókönyv következett. Köszöntés pezsgővel, állófogadásokon megszokott és kevésbé megszokott ételekkel, különféle italokkal töltöttük ki a hátralevő egy órát és be emésztőrendszerünket. Ezután egy meglepően rövid, bő háromnegyed órás bemutató következett előbb a Honor elnöke, George Zhao részéről, akinek a beszédét megérteni felért egy újfajta nyelv dekódolásának kihívásával, majd a konkrét modell, a 8X felelős vezetője következett, akinek a nevét nem, a beszédét viszont végre értettem rendesen. Ő elmondott minden hasznos és érdekes információt, amit már Bog is leírt korábban, így ebbe most nem megyek bele.

A Red Bull együttműködés ismertetése után a biodíszletet – azaz minket, mint rajongókat – is felhívták a színpadra, hogy kirakati babaként lefényképezzenek minket, majd következhetett a további lakoma. Sajnos indulás előtt ettem, így hiába voltak jobbnál jobb ételek kirakva, nem igazán tudtam megkóstolni őket. Mivel nem sok kedvem volt céltalanul ott lézengeni, elindultunk gyalog vissza a szállodába. Utólag megtudtuk, hogy volt még egy after party is fél tíztől, de mi inkább külön mentünk el egy helyi sörözőbe, ahol csupán 240-féle aranyló, gyöngyöző nedűből lehetett választani. Túl sok időnk persze nem volt erre, mert már majdnem másnap volt, reggel pedig korán kellett indulnunk a reptérre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.