2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Enermax Fulmo (ECA892AG) ház bemutató

Akiknek bejön a CM 690II dizájn, de jobb hűtést szeretnének, és hosszú a videokártyájuk, megfontolandó.

[ ÚJ TESZT ]

Ventilátorok:

Az 5 db ventilátor beszerelve (elöl 2db 12cm-es kék Vegas, oldalt 1db 18cm-es kék Vegas, hátul és felül 1-1 db 12cm-es sima fekete ventilátor)

Itt láthatjuk az alaplaptálcára szerelt ventilátor vezérlést.

Fordulatszám szabályzó rész:

A fény effekteket szabályzó:

Az oldalsó ventilátoroknál feltűnik a porszűrő hiánya, amit némileg ellensúlyoz, a sűrű rács (háló). A többi ventilátornál megtalálhatók a porszűrők, amik maximum a nagyobb szennyeződéseket képesek kiszűrni. Ki- és beszerelésük valamint tisztításuk nem okoz problémát, bár lehetne még egyszerűbb. Számításaim szerint összesen 10 db ventilátor szerelhető bele, hivatalosan nem találtam róla leírást. 9-nek kiépített helye van, és ha nem szerelünk be optikai meghajtót, akkor a lemezekre beszerelhető még 1 db 12cm-es ventilátor.

Mivel az „5.25” takarólemezek is perforáltak, ezekben is megtalálható egy kisméretű porszűrő betét. Kicsit érdekes hogy a takarólemezek mögötti lemezek csavarozhatóak, mégis első alkalommal úgy kell kitörni a helyéről. A lemezek sorjásan törnek, amit visszarakás előtt érdemes lereszelni, mert könnyen sérülést okozhat. A ház gumitalpú műanyag lábakon áll, elég magasan hogy a táp megkapja a kellő légmennyiséget a hűtéséhez. A ház stabilan, rezonanciamentesen áll (maximumra állított ventilátoroknál sem próbál szökni).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.