2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

CSILLAGKAPU: Continuum nézd meg te is

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Csilagkapu: Continuum (2008) Amikor anno elkezdték adni a CSK: Atlantis-t, mindenki aki egy kicsit is...

[ ÚJ TESZT ]

Csilagkapu: Continuum (2008)

Amikor anno elkezdték adni a CSK: Atlantis-t, mindenki aki egy kicsit is több volt egyszerü halandó tévénézőnél, fujjogott elég rendesen. Mert kb annyi köze volt az echte csillagkapuhoz mint a tescós fagyinak az olaszban vásárolt igazi olasz fagyihoz. Nagy kár volt érte. El is mult. Az igazi Csillagkapu rajongóknak nem maradt más mint, hogy karcosra koptassák DVD kollekciójukat, és hogy betanulási szintig nézzék részeiket. Aki még tovább akarta nyújtani az élvezhetőséget, az megnézte esetleg eredeti nyelven (fényévekre van a szinkronostól) vagy németül. Sok idő telt el. Majd jött a következő film ami nem volt nagy szám, ám még mindig jobb volt mint mondjuk 3 évad Atlantis!

Egész pontosan Juli. 29.-én mutatják be a Continuumot, direkt rendezték így, hogy a szülinapomon Juni 30-án a virágboltoson már nézhessem, nem vagyok rá büszke, de DVD-n is megveszem mint a többit.

A kezdet igazán szívmelengető, minden NAAGY karaktert megmutatnak nagyon ügyes kis kamerakezeléssel, hangulatos zene, majd ritmusváltás mikor megpillantja a néző a főhősöket. Majd sírvafakadtam! A story eredetinek nem mondható, volt már ilyesmi a sorozatban, de talán pont azért hihető, mert nem ez az első alkalom, hogy ilyesmi előfordult. Aki nem olvasgatta a fórumokat annak nagyon nagy meglepetést tartogat a film. Akcióban, humorban (!) nem szűkölködik, ahogy fordulatban sem. Azoknak is ajánlom, akik még sosem láttak CSK-filmet vagy sorozatot, bár előtte egy 30 perces gyorstalpaló nem árt egy fanatikus segítségével.

ÉS igen ami még nagyon jól esett, megint láthattuk ŐT, a nagy és rendíthetetlen IKONT, a leghíresebb norvég dolgot a világon a bálnavadász kézkrém után!
Jack-et!
JUHUUUUUUUUUUUUUU, most tombolhattok, meg minden, élvezzétek csak ki minden percét. Igen megint itt van Dzseckk! Van egy két spórolós elem a filmben amit azért nem vártam volna tekintve, hogy a budget 7Milkaboci volt, természetesen nem Ft-ban. De feledhető.
A korábbi Rambó kritikával ellentétben itt nem fogom elmondani, hogy mi volt percről percre.

TESSÉK MEGNÉZNI, ELVILEG CSAK DVD-N LEHET MAJD. Tehát menni, venni, nézni, várni a következőt.

Azért, hogy jó sok pénze legyen a stúdiónak (itt elhányom magam, önmagamtól), és legyen kedve megcsinálni a következő filmet amit terveznek és a sorozatot is ami nem az Atlantisra fog hajazni majd hanem az eredeti old-school SG-1-re! Már alig várom. Ezek elvileg már ugyanis ott vannak a képben lásd:[link]

Azoknak akik nem tudnak angolul, vagy nincs kedvük elolvasni a wikipedián:
Már készül a harmadik film.
Folyamatban van a következő sorozat kidolgozása. Az ötödik film (a sorban következő), vszleg nagyon nagy durranás lesz.

Zene: 4/5
Akció: 3,5/5
Story:4/5
Élmény:4/5

rajongóknak must have!

Köszönjük Don S. Davisnak a játékát a Csillagkap világában. Emléke örökké a rajongókban marad.
R.I.P.

Azt, hogy eddig ezt az írást nem láthattátok, azt köszönjétek Racecam kollega következetesnek nem nevezhető munkájának. Szerinte egy torrentezésből származó filmkritikát nem lehet kirakni, de torrentezésre használt letöltő állomásokról lehet logoutos tesztet írni..szerinte.logikus igaz?

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.