2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Brütal Legend (PC)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Metál, metál, és még több METÁL! A játékot mindenkinek ajánlom, akinek jelent valamit az igazi rock zene.

[ ÚJ TESZT ]

Vélemény

Ennyi év után is remek szórakozást nyújt. Teljesen egyedi hangulata van. Hatalmas zenékkel van tele a játék, a poénok is jópofák, igaz, sokadszorra nem ütnek akkorát. A körítés, a látvány kiváló, ha nem mai szemmel nézzük. Ráférne egy felújítás vagy egy folytatás. Tudtommal tervben is volt ez utóbbi, de nem lett belőle semmi. Mondjuk csoda, hogy az egyébként hányattatott sorsú játék, amit az Activision kukába akart dobni, végül a sokak szemében örök mumus EA kezei alatt megjelenhetett. Ezt soha nem fogom elfelejteni az EA-nek. Olyan nevek vannak ebben a játékban, amitől minden Rocker szeme felcsillan. Sajnos vannak már, akik nincsenek köztünk, de jó érzés viszontlátni őket ebben a környezetben.


Kyle Gass

Viszont számomra a játékmenet stratégiai része teljesen káosz, pedig már legalább háromszor nekiugrottam. Remélem, ha egyszer előveszik, hogy leporolják, akkor inkább HnS irányba mozdulnak el. A végjátékban pont ezen a részen anyáztam egy sort, olyan lehetetlennek tűnt. Persze sokadik nekifutásra más taktikát választva nem volt végül annyira nehéz, de megtöri a játék lendületét és lerontja az élményt, amit a többi elem adna. A történetben is van 1-2 érdekesség, érdemes odafigyelni, de sajnos a fő szál mellett nagyon nincs más, amivel el lehetne ütni az időt, így a hatalmas, változatos világ kárbavész.

A játékot mindenkinek ajánlom, akinek jelent valamit az igazi rock zene, a többieknek ez nem feltétlenül a legjobb választás, de azért egy próbát megérhet hisz nem egy tucat HnS játékról van szó klisés egységekkel és játékmenettel. Mindent félretéve azért ez mégis nekünk szól, Acélszívűeknek.

Steam oldal.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.