2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Acer Liquid E2 - európai, vagy kínai?

Az Acer két simmel, négymagos processzorral és 1G RAM-mal próbálja bevenni a középosztályt Európában.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

A készülék megjelenése visszafogott, teljesen műanyag, szerintem még a körben futó fényes keret is csak lakkozott műanyag, de ezzel együtt jó benyomást kelt. Amolyan visszafogottan elegáns.

Sajnos a két fényes, lefolyószűrőt imitáló hangszóró rács elrontja a teljes képet. A hátlap nem strukturált, és szerencsére nem is fényes-csúszós, hanem valami selymes, gumis érzetű műanyag. (Én nem vagyok oda sem a fémért, sem az üvegért.) Néhány nap használat után úgy gondolom, telitalálat ez az anyagválasztás, egész nap „simogatnám”.

A kis „Android fejlődéstörténetemen” látszik, hogy bár a 4”-os Motorola Atrix 4G-hez képest nagyobb, de az ugyancsak 4”-os Lenovo A789-nel nem. Talán még telefon méret...

Vastagságban is visszafogott, 9.9 mm, ami persze nem is vékony.

Az összeszerelés minősége disszonáns, először nagyon jónak tűnt, de a képkivágáson jelölt két ponton még kisebb nyomásra is recseg ropog, és érezhetően enged is a műanyag, behajlik. (Sajnos nem Gorilla üveg...)

És sajnos itt is megvan az „apró” igénytelenség a gombsornál. Hát hogy néz ez ki, kérem szépen!? (A jobb oldalon, az 3 vízszintes kis csík akart lenni, nem a fénykép torz. A Lenovonál is pont ilyen igénytelenül néz ki!)

A kijelző abszolút vállalható, ilyen egy pentile TN és egy IPS mellett. Szerintem kicsit kékes a fehér.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.