2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Intel 13.gen 13700k alatti memória alap és OC eredmények (DDR4/DDR5)

    Sziasztok!

    Egy gyors bemutatkozás, hiszen az első bejegyzésem itt. Eddig is írtam pár hosszabb bejegyzést a próba topikba, majd linkeltem fórumra. Barátaim támogattak ebben, hogy próbáljam meg ide tenni.
    Nagy megtiszteltetés, hogy a PH lapcsalád hasábjaira írok, írhatok.
    Remélem nem lesz unalmas, hosszú ez a pár teszt és sor, de ha az, kérlek lapozz.
    Fanatikus CPU és RAM piszkálósként írom e sorokat, meg kell benne találni a szépséget. Egy egy OC profil készítése rengeteg órát, akár napokat vesz igénybe mire um. hibátlanra lehet jelenteni. (Hibátlan sosincs, inkább 99.99%os-nak)
    Most is erről lesz szó, bár régebben nagyobb jelentősége volt, most ezek az új rendszerek olyan gyorsak, hogy nincs már nagyon értelme. Persze van, és ahogy említettem, megvan a saját szépsége ;)
    Ennyit a rövid bemutatkozásról, lássuk.
    Építő jellegű kritikát természetesen elfogadok, de kérek mindenkit, hogy ne legyen harc, eléggé pattanás széléig feszített téma ez, sokszor van konfliktus emiatt elvakultságból.
    Képeket egy külön tárhelyre tettem, mert az itteni 1080px olvashatatlanná teszi a HWIFO-s képeket. Rajta levő adatok pedig nélkülözhetetlenek egy ilyen teszteléshez. Direkt link-ként is odatettem, egyik legjobb tárhely. Sajnos ez elkerülhetetlen.

    Folytatás...

    zebra_hun 7 hónapja 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.