2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Filmes blog - Drive (2011)

    Nem! Sokkal több annál....

    Nem egy szimpla autós mozi kezdjük ezzel, így aki a The Transporter féle autókázásra, Statham-féle, megkoreografált verekedésekre és ütős beszólásokra számít, csalódni fog.

    A Drive egy sokkal reálisabb film. Belemarkol az ember lelkébe; úgy, mint ahogy arra csak kevés mű képes.

    Veled is volt már olyan, hogy egy film nyomott hagyott benned? Kutattad magadban a dolgot, hogy mi is lehet ez; de nem egy-egy filmrészlet, hanem a kerek egész az ami beszippant.
    Nem ülepszik le azonnal, rágódsz rajta napokig, felidézed a látottakat, és valami különös érzés fog el, miközben nézed, és miközben visszagondolsz rá.

    És ehhez ebben most minden együtt van. Gosling karakterére épül minden, szűkszavú, rideg, precíz, ugyanakkor brutális ha kell ez a még mindig kölyökképű gyerek. Annyira átjön, ahogy még magán is meglepődik, milyen durva dolgokat képes tenni, hogy megvédje azokat akik fontosak számára. A nőt, akibe reménytelenül szerelmes, annak fiát, akit sajátjaként szeret, a mentorát, kire pedig apjaként tekint. Valahol tragikus is, hogy kockáztatja saját életét, csakhogy másokon segítsen, szinte a semmiért cserébe. És ő maga is tudja miként végződhet ez az egész, hiszen itt bizony Happy End nincs!

    Folytatás...

    volvoguy 12 éve 2

  • Xbox 360 Controller for PC

    Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül, lévén a személyi számítógépes piacot is rendre elárasztják...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 293

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.