2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Akkor most nyertem?

    Na, a spam új szintre lépett. Ezen már csak kacagni tudok. De legalább mókás. :)

    nagyban

    #06658560 15 éve 10

  • Karácsony, spam, satöbbi

    Közeleg a karácsony, jönnek a spamek. Gondolom ez már nem újdonsá senkinek, hogy karácsonykor a spamek...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 12

  • Kolo

    A mai nap ismét feketévé vált a magyar sport, s egyáltalán kicsiny népünk számára. Nem a halál miatt, hisz előbb-utóbb mindekit elér, hanem az időzítése miatt. Erős, tettrekész, céljaiért hegyeket megmozgató embert ragadott el tőlünk.

    Kolo

    A kajak-kenu közegben, bár talán az egész országban midneki így ismerte, szerette. Már több, mint egy évtizede. Hatalmas volt, igazi példakép, úgy mint sportoló, s mint ember is.

    Nagyságát jelzi, az egész világ elismerte. most néztem gyorsan körbe neten, majd minden országban fontos hír lett a mai napra. AP, Reuters, Gazetto dello Sport, dán, osztrák, német, francia, román, orosz, ausztrál hírpoltálok emlékeztek meg róla.

    Kolonics György, nyugodj békében

    Az eredeti kép: www.kajakkenusport.hu

    #06658560 16 éve 6

  • Apró szilánkokra robbant lélek

    Nem tudom ezt most feldolgozni. Talán kell hozzá egy kis idő. Meghalt. Meghalt, aki rokonaim közül talán a legközelebb állt hozzám a bővebb rokonságból. Teljesen megdöbbentem. Reggel óta tudom a hírt, de hogy egy órája beszéltem kedvesemmel és neki elmondtam, most omlottam össze. Eddig gyetlen embert sirattam meg. Mától van mégegy. És nem értem. Miért ő, miért most. Ahhoz képest, hogy nem tűnt veszélesnek amikor bement a kórházba. Két hete beszéltem vele telefonon, akkor még viccelődtünk, jókedvű volt. Aztán hallottam tüdőátültetésre előjegyezték. De egyébként rendben van midnen vele. Aztán a hét elején, hogy mesterségesen altatják. Ma reggel meg anyám mondta, hogy meghalt. Egy még éppen iskolás fiút, élete párját, s szerető rokonokat hagyva itt. Még tettrekénszen, tele élniakarással.

    Pénteken délután iwien kaptam egy üzenetet volt osztálytársamtól.: aznap volt a temetése volt osztályfőnökünknek. A nagyobbik lánya még nincs 14 éves. a kisebbik nem tudom mennyi. Alig három hónapja voltam a suliban, ott mondta egy másik tanár, hogy idén nem tanított. Gondoltam felhívom, de elmaradt. Már soha nem lesz rá lehetőségem.

    Most gereblyézem össze magam, ha tudom. Nem remélem, hogy gyorsan fog menni. Legszívesebben irgalmatlanul berúgnék. De tudom az sem egítene semmit.De mi?

    Folytatás...

    #06658560 16 éve 0

  • Hogy is van ez akkor freemail?

    Epp most kaptam egy levelet. Politikai tema, konkretan a nepszavazassal foglalkozik.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 32

  • Kolbászból a kerítés?

    Külföld, ismét, újabb szemmel. Messziről indítandó kis mondókába vágtam a vágnivalót,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.