2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Boldogságom forrása

    Xiaomi Mi3 kernel források :) [link]

    Tomi_Ohl 9 éve 2

  • SD kártya particionálás LegacyXperia Lollipop

    Az eddigi módszerek többségével ext4 partíciót lehet csinálni az SD-nken. Azonban ha f2fs-t csinálunk, azzal gyorsabb működést érhetünk el. A LegacyXperiaAOSP fejlesztője, mikegapinski csinált egy zipet, amelyet CM recoveryből felflashelve átkonvertálhatjuk ext4 partíciónkat f2fs-re. A zipet innen tudjuk letölteni.

    Tomi_Ohl 9 éve 0

  • SD kártya particionálási tapasztalatok, LegacyXperia CM12 és AOSP

    Mint azt már többen tudhatjátok, a 2011-es Xperia sorozat összes tagjára elérhetővé vált az Android 5.0, CM12 és AOSP formájában (ez utóbbi a napokban frissülni fog 5.1-re). A munkát ezúttal is a LegacyXperia csapatnak köszönhetjük. :R
    Mivel a lollipop túl sok helyet foglal, ezért az egész belső tárhely egy nagy /system partíciónak van megcsinálva, így az SD-n kell csinálnunk egy második partíciót a /data-nak. Ennek általában egy ext4 vagy f2fs partíciót ajánlanak, 2GB méretben (persze lehet több is, meg kevesebb is, de sokkal kevesebb ne legyen, mert akkor kevés hely lesz az alkalmazásainkra). Esetleg csinálhatunk egy swap partíciót is, de ez nem feltétlenül szükséges.

    Folytatás...

    Tomi_Ohl 9 éve 0

  • 2000 szakmai!

    Elérkezett az idő az ünneplésre, ma írtam meg 2000. szakmai hsz.-emet (ami igen "értelmesre" sikeredett ).
    Szóval erőt-egészséget kívánok magamnak, nyitom is a pezsgőt:

    Ezek után szeretnék valamit kezdeni a blogommal is, a jövőben ha minden jól megy több érdekesebb irományt is olvashattok majd itt.

    Na sziasztok!

    Tomi_Ohl 9 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.