Hirdetés

2023. december 7., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ha Velem üzletelsz...

  1. Nincs ígéret, meg majdvalamikor, ésatöbbi. Nem vagyok bank, se szeretetszolgálat hogy elküldjem előre a cuccot, a későbbi fizetés, meg az anyagi állapotodból adódó egyéb gondok nem fognak meghatni. Ez van, hápogni a tóban vagy a kacsaólban kell.

  2. Az üzlet akkor kötődött meg, amikor átvettem az összeget, onnantól nincs meggondoltam magam / inkább mégse / közben megrendeltem mástól / egyéb ilyesmi. Miért? Mert megvetted, ledumáltuk, miattad elküldtem x vevőt. Ha meg utólagosan megbántad, eladhatod másnak... de ez meg már nem az én ügyem, sorry.

  3. Alapvetően első a személyes átvét, de szinte mindig futározhatom/postázhatom a cuccot. Nagy távolságnál inkább ezt preferálom, busz/vonat/benzinköltség sok szerintem, abba nem is szállok bele. A postába meg futárba igen... felét fizetem. Ez a korrekt szerintem.

  4. Utánvét van, de ha nem veszed át a csomagot, egy rohadtnagy feketével fogom jutalmazni. Kifogás nem érdekel, azzal mehetsz a sóhivatalba meg a rozsdás rákollóba panaszkodni, de valószínűleg ott se fog senkit se érdekelni...

  5. A szállítás módját mindig Te határozod meg, mivel Te állod a költség felét! Én bármire nyitott vagyok a sima levéltől a galambpostán át a kutyaszánig és a csillagkapuig. (Ezutóbbinál viszont neked kell gondoskodnod arról hogy telepíts felém is egyet, túl drága nekem hogy csak úgy vegyek egyet...)

  Folytatás...

  tDr1v3r 14 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.