2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hardverapró postázás.

    Sziasztok!

    Nem néztem utána,de lehet van már ilyen írás.Muszáj le írnom ide a tapasztalataimat,mert sokan használják az oldalt és sokan nem Budapestiek.

    Sokszor cseréljük a telefonokat a családban,de sokszor a munkásoknak kell telefon(ez van többnyire).
    Ezért is használjuk a párommal a Hardverapró oldalt,a reális árak miatt(sokszor ár alatt :) ) és az értékelési rendszer miatt.
    Írom a lényeget,nem akarok regényt írni.
    Mi kisvárosiak vagyunk,BP-töl 250km-re. 90%-ban posta/futár útján jutunk hozzá a telefonhoz,vagy bármi máshoz.
    Alapjában ha százalékra kellene bontani,akkor így nézne ki a dolog:70%-ban nincs a gond az eladó rugalmasságával,de a maradék 30% bosszantó! Példa:Hétfőn déllelőt ott az eladónál a pénz,a pénz beérkezésig nem írja hogy egész nap meló+gyerek+stb...Csak utána szól,hogy nem lesz ideje feladni,aznap,de másnap sem.Így oda lyukadunk ki hogy péntekre ér ide a csomag,és ez nem a posta hibája,hanem a feladóé!Direkt többször is le írom nekik hogy az elsőbbség fontos,mert ha csak sima ajánlva adja fel akkor 4 nap az átfutási idő,eddig mindig itt volt másnap a csomag ha elsőbbség is rajta volt.Halogatja,nem is ír vissza.Persze addig semmi gond a kommunikációval amíg a pénz nincs ott,de ahogy meg kapja,már nem nagyon reagál tovább.Meg szoktam írni az illetőknek,hogy akkor a hirdetésnél miért van csomagküldés be jelölve,miért írja hogy van postázás,ha Ő is tudja

    Folytatás...

    Szilofon 8 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.