2017. május 1., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • G2A vásárlás utótörténete

  Úgy gondoltam, hogy meglepem magam egy gta5-el, és mivel mindenhol a g2a-t nyomják, hogy milyen jó és milyen olcsó, így gondoltam kipróbálom. Semmi gond nem volt, kifizettem a játékot, megkaptam steam giftként, majd játszottam vele.
  Már a vásárlásnál néztem, hogy plusz pénzt kér el a g2a azért, hogyha átvernek akkor visszakapd a pénzed (g2a shield). Szerencsére van egy csodás opció, hogy 30napig ingyen van. Aztán majd jól lemondod.
  Itt jön a feketeleves. Nem tudod lemondani, csak pár nappal a havi előfizetés lejártakor. Semmi gond nincs majd lemondom akkor. Természetesen arra játszanak, hogy az ember elfelejti, és mivel ahhoz, hogy játékot vehess be kellett linkelni a PP-t, így onnan szépen le is vontj a havi feet. (ami amúgy 1eur, de 1,31-et von le)
  Semmi gond nincs, ilyen összegekkel nem szokás vacakolni egy ekkora oldalon, nyitok egy dispute-ot, hogy elfelejtettem lemondani, tessék visszautalni, hiszen nem használom, sőt akkor már ki is kapcsolni.
  A support nagyon gyorsan és totális seggel áll hozzád, te vagy a hülye, le van írva, hogy le kell mondani, vagy ha megkezded az új hónapot, fizetni kell.
  Jó akkor lemondom. 6x kérdezi meg, hogy biztos?, de tuti?, jajj de jó lenne ha nem mondanád le. Ezen már kezdtem magam felrántani. Ezután sem sikerült lemondani, majd kapsz 20percen belül egy emailt, amiben lesz kód és azzal végre.

  Folytatás...

  szalontai 2 hónapja 22

 • "Rezsicsökkentés" díjnet módra..

  ..avagy egy bújtatott díj amivel a fogyasztót terhelnék

  Múlt héten (2016.10.20) érkezett a díjnettől egy levél mely szerint 2016.11.14-én életbe fog lépni az új ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztatójuk. A levélben figyelmeztetnek, hogy amennyiben nem fogadom el a megújult feltételeket akkor nem fogom tudni teljes körűen használni az oldalt. Átolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót, amiben első blikkre nem találtam semmi olyat ami miatt ne fogadnám azt el.
  Ezután 1 nappal kiderült, hogy a lényeges változást az ÁSZF 12.5-ös pontja tartalmazza, mely szerint a 18 hónapnál régebbi számlák megtekintéséhez az előfizetőnek éves díjat kell fizetni, amelynek mértéke 780Ft+Áfa évente. Amennyiben ezt mégsem rendelné meg a kedves előfizető, de szüksége lenne ilyen számlára akkor 9000Ft+áfa/alkalom jelleggel megteheti ezt.
  A HVG írt is erről egy cikket, amelyben részletesen leír minden változást (Adatkezelési tájékoztatóra vonatkozóan is):

  Folytatás...

  szalontai 6 hónapja 4

 • Rocket league - Clash royale

  Kedves klántársak!

  Azért hoztam létre ezt a "blogot", hogy amennyiben van rá igény, akkor itt is tudjunk egymás között kommunikálni, ha erre van igény.
  Illetve össze lehet itt gyűjteni ötleteket, problémákat, arra megoldásokat és azt mindenki el tudja olvasni ellentétben a chattel. Emellett itt tudunk a másiknak is üzeneteket küldeni, amire a játékban nincs lehetőség, mert vagy elpörög a chat, vagy privátban szeretnénk neki üzenni.

  Mindenkinek jó játékot!

  szalontai 10 hónapja 8

 • Sátoraljaújhely info kellene

  Kedves Település/Környékbeli!

  Mivel nem volt jobb ötletem, így gondoltam írok egy kis személyes bejegyzést, hátha látja majd valaki aki tud valami okosat mondani.
  Szóval pénteken megyünk le eme nemes településre és mivel szlovákia a patak másik oldalán van, így gondoltam átugranánk sört venni. Viszont emlékeim szerint kb. semmi nincs abban a 2 utcában, így kérdezném az ott lakókat, hogy hol tudnék Saris-t venni (vagy Steigert). Olyan du. 4-5 körül érnénk oda.

  Illetve nem tudom hogy akár a magyar oldalon van-e esetleg olyan vendéglátóegység ahol knédli+bármit vagy finom sztrapacskát lehet enni.

  Előre is köszönöm a segítséget!

  szalontai

  szalontai 2 éve 8

 • OTP übersafe jelszó

  Ugyan már nem vagyok a fenti bank ügyfele, de volt szerencsém a netbankjukban járni. Javasoltam az illetőnek, hogy érdemes lenne a jelszavát lecserélnie, különböző okok miatt. Ment is volna pikkpakk, mikor is azt hittem rosszul látok:
  - hossza 6-8 karakterig terjedhet
  - ne használjon ékezetes, és különleges karaktereket
  - új jelszava legalább 3 karakterben különbözzön régi jelszavától
  - javasoljuk, hogy jelszava vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűket, valamint számokat.

  Az ember ha szeretne regisztrálni a "kamcsatkai pillangók párzását befolyásoló feromonok használata a sörösdoboz-díszítésben" fórumon, már ott megkövetelik tőle, hogy legalább NYÓC karaktert legyen már olyan kedves és pötyögjön oda, de az se baj ha több. Ellenben ha netbankolni szeretnél, akkor oda max ennyi karaktert adj meg (ami nem lehet a nínósautó, mert ékezetet tartalmaz és 9karakter), hiszen itt mérhetetlenül mindegy is, hogy milyen jelszavad van, hiszen itt csak a pénzeddel tudsz rendelkezni, de a fent említett fórumban nehogymá valaki a te neveddel írhasson valamit, hiszen az fontos.
  :W

  Folytatás...

  szalontai 3 éve 8

 • Októberfeszt itthon?

  A Főzdefeszt sikerén felbuzdulva egyre-másra bukkannak fel a magukat sörfesztiválnak elkeresztelt színvonalas programok. Azonban míg a főzdefeszten (ami a Mikszáth téren rendeződik) a brute-force módszeres kóstolással is csak mérsékelten sikerült tapasztalni nem finom nedűket , máshol már nem biztos olyan rózsás a helyzet.
  De lesz még itt gyanítom lentebb is. Most kerül megrendezésre a Budapest Oktoberfest a kopaszin. Gondoltam majd jól kinézünk, milyen jó már, hogy lehet menni és inni finom sört. El is kezdtem keresni a weboldalát, ami nincs neki. Csak fácsén..na mindegy megnézzük azt. Első kérdés, hogy milyen söröket lehet majd kapni. Bizony arról nem találtam semmilyen összefoglalót, hiszen az abszoltúe mindegy, hogy itt is majd a kézműves aranyásót tolják az ember arcába, vagy esetleg valami értelmeset is sikerül idehozni. Sebaj, annyit sikerült megtudni, hogy rengeteg magyar és külföldi sör lesz (több mint 100!), illetve a rengeteg retro sörös témájú kép között már lehetett is hasznos infót találni arról, hogy konkrétan milyen főzdék lesznek kint. Ugyan kicsit fárasztó egy tizenéves faszbúk profiljához hasonlító helyről a hasznos infót leszűrni (hiszen a call me maybe kirakása nélkül már nem élet az élet), de lassan haladtam az olvasással.
  Aztán egyszercsak az arcomba robbant ez..

  Folytatás...

  szalontai 3 éve 0

 • Hazafelé szülőfalumba

  Utazol, már megint. Hosszú órák múlnak, és te csak suhansz. Majd lekésed a csatlakozást, és maradnod kell. Álmos kis város szombat este. Az utcák csendesek, mindenhol az ősz nyomai, és a hűvös levegő megcsípi orrod. Az ég hosszú narancs felhőkkel van megfestve, és néha egy csillogó csóva töri meg a napsugarakat, szárnyairól fényt vetve a földre.
  Belépsz, és bámulod a szűk utcákat, az embereket, akik csak sétálnak. Zene szól a füledben, de érzed, hogy csend van. Árkádokon keresztül kijutsz egy térre, és nem tudod a sok ösvényből melyiket válaszd. Sétálsz, szinte céltalanul. Akaratlanul is emlékek lebegnek el melletted. Közben arra leszel figyelmes, hogy millió színű szőnyegen lépkedsz, és elkezded rugdosni a leveleket. Majd leülsz egy padra, és átadod magad mindannak ami körülvesz. A csendnek, a fák zizegésének, a futkosó kutyák után rohanó gyerekek látványának, és az ősz illatának. A múlt tengere finoman, de határozottan eláraszt és nem fuldokolsz... egy első csók, egy éjszakai séta, egy bohó este, egy ölelés, pár gyönyörű szép év.
  Már megint a buszon ülsz, és szemed csak a tovarebbenő árnyakat látja, és sírástól elszoruló torokkal suttogod: Köszönöm Eger!

  szalontai 6 éve 1

 • Skins

  I'm a fucking waste of space. I'm just a stupid kid. I got no sense. Criminal. I'm no fucking use, man. I am nothing. So please...Please...Get it into your...you know...Into your bonks.That you killed my friend.
  I'm Cook.
  I'm Cook!

  Ezt a sorozatot kétféleképpen lehet nézni.Sehogy vagy csüngve rajta.Én beleszerettem.Beleszerettem ezekbe a szarházi kölykökbe.Beleszerettem abba a szemétbe,amit jelképeznek,amit mutatnak.Imádom az intróját, az összes zenét amit alávágnak. Imádom,hogy mind egy senkiházi,hogy megmutatják,hogy mennyire le tud aljasulni az ember.Szeretem ahogy nem törődnek a holnappal.Ahogy semmibe vesznek mindent,leköpik az értékeket,a társadalmat,és azt csinálják amit éppen jónak gondolnak,nem foglalkozva csak magukkal.Mert hát önzőek.Lehetne még sorolni mi ez a sorozat.Aki látta tudja.Aki meg nem : fokoff.
  És akkor mit is akarnak ezzel mutatni?Tükröt?Tükröt az embernek?De jó is lenne.De örülnék én annak ha ez egy tükör lenne.De örülnének az emberek annak,hogyha tükröt tartanának eléjük, akkor ezt látnák.Mert nem ezt fogják.Nem fogják látni azt ami ott fent van.

  szalontai 7 éve 0

 • Dead like me - avagy halál egy élet után?

  Dead like me...avagy "haláli hullák".Sajnos már tényleg hullák.Mind.George, Mason, Daisy, Rube és nem utolsó sorban Roxy.Meg ugye ott van még Dolores (big brown eyes), Crystal, anyuka,apuka és ofkórsz Reggie. Sajnos a filmben már nem az igazi Daisyt kaptuk,egy hozzá képest slampos, mondhatni uncsi nőt,és nehéz volt elhinni,h Mason ebbe a nőbe szerelmes.So hiányzott az igazi.
  Na de nem is ez itt a lényeg.Miért is írom ezt most itt le? Mert megint véget ért valami. Valami ami szerintem csodálatos volt. Egy olyan sorozat, amit nem az átlag barom amerikaiknak írtak.Ha jól tudom(és gondolom ki leszek javítva,ha nem így van),akkor a kezdő nézettség a pilottól egész az utolsó részig majdnem állandó volt. De cancelt kapott(hiszen csak egy mások által intellektuellnek titulást réteg nézte,ami kevésnek bizonyult). Ezt sajnos nem tudom tovább fejteni,mert nem tudnék úgy írni róla, ahogy a nyomdafesték elbírja.

  Na most értem végére a filmnek.Szép befejezés.Igaz csak annak akinek van mit befejezni.Nem tudtam és nem is akartam úgy nézni,mint aki nem látott minden részt(so lehet sokak számára szörnyű lesz,de csak Masont tudnám idézni :P ).Csodás sorozat, igaz nem teljesen értettem az "I so fucked" miért kellett a végére,mivel abszolút happy enddel zárult a sorozat(hozzátéve a legjobb zenét a sorozatból). De így illett biztosan :F Anyway.

  Folytatás...

  szalontai 8 éve 0

 • Mára már elég volt...

  Múlt hét pénteken mentem vizsgázni.Sikerült is ötösre,gondoltam nagyon tuti,nehéz vizsga,jó hétvégém lesz,gondoltam....suliből kifele jövet felszálltam a villamosra,hatalmas mosollyal az arcomon,hátamon táska.Régi 4-6 jött,és mivel csak pár megállót mentem vele picit hátrébbálltam az ajtótól,és kész.Mögöttem a lépcsőn állt egy tag,és egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy a vezetőfülkének támaszkodik.De olyan messziről???nem részletezem,lényeg a lényeg,hogy már a táskámban turkált a mocsok.Azaz ezt csak akkor vettem észre,mikor levettem a hátamról,és láttam,h az a zseb,ahova soha nem rakok semmit az el van húzva.Ha volt is benne valami,akkor max 1 toll vagy valami értéktelen vacak.Ekkor gondoltam,h megnézem már mégis ki ez az ócska mocsok,hát sajnos egy tőlem 2fejjel és 40kiloval nehezebb kopasz szemüveges paraszt volt.És ha elvesz valami olyat,ami fontos?(mondjuk ilyen ált nincs a táskámban,de akkor is)...na jóvan krva annyát,essen le a kezed.Szó nélkül leszálltam,és mentem a dolgomra.Közben gondolkoztam,h miért nincs ma is az,h az ilyennek a kicsi kezét levagdossák,mint régen.

  Folytatás...

  szalontai 9 éve 3

 • Éjszakai busz (973)

  Egy éjszakai busz.
  Józanul ülök,rágom magam...
  Aztán arra eszmélek,hogy odaértünk a Móriczra.Felszállnak az emberek,mint a villám,mindenki lecsap a helyekre...
  Végignézek az arcokon,mustrálom őket,míg egyszercsak elérnek hozzám a szagok.Hagyma a hambiból,parfüm,cigiszag.Ülök tovább és bámulok.Van aki újságot olvas egy darab pulcsiban,míg a mellette ülő néni dzsekiben,kapucniját felhúzva üldögél.Mögöttük ülő srác lesajnáló tekintettel méregeti a népet.A következő személy akit szemügyre veszek,igencsak szesszelbélelten próbál egyenesben maradni,és nem rázuhanni álló helyzetéből a többi utasra.Előtte egy dolgozó-forma ember egy szál pólóban agonizál,majd egy fiatal lánytársaság,kik hangosan vihorászva próbálják felhívni magukra a figyelmet,és ezzel még begyűjteni az este utolsó elismerő pillantásait.És végül egy srác van még a látókörömben,aki áll,fülében zene szól,de nem úgy,hogy mindenki hallja,hanem csak szépen,mered maga elé, meg-megremeg a szája,s szeméből néha előmászik egy-egy csepp könny.

  Érdekes egy társaság.
  Egy éjszakai busz,megannyi ember,értelem,és érzelem.
  De senki sem mosolyog.Őszintén biztos nem.
  Remélem ha holnap megint felszállok,akkor majd akad egy kis boldogság a fáradt lelkekben.

  szalontai 10 éve 2

 • Szeress,hogy ölelhess...

  Mikor az ember részeg őszinte..mert nem tud hazudni.Azt tenni,amit majd' mindenki tesz minden nap.Pedig egyenesnek lenni egyszerű.Elferdíteni,nehéz.Tán' ezért is őszinte a részeg.Buta hazudni.Én szeretek buta lenni...

  Sokszor van,mikor egyszerűen elmondhatnál valamit.Amit érzel,amit szeretnél,amikor mindened benne van a másikban.Bizodalmad,szereteted,reményed.És pár szó,pár gesztus,és semmivé foszlik.Kimondod őszintén...és máris eljön amitől féltél.
  Egy pofon.Egyszerű.S könnyű?Aki szeret attól nem.Annak aki szeret nehéz pofont adni.Pont azért mert szeret.Meg tudnád ütni a gyereked?A szerelmed?Hát igen...néha muszáj.De kitől csak pofont kapsz?És te pedig szereted...fáj.
  De a fájdalom jó.Mert ugye ''ami nem öl meg az megerősít'' (by Szilvi) Jó mert nevel,kiöl,és edz.Megedzi a lelked.És legközelebb hiába ütnek már nem érzed.Átlépsz.
  És átlépni is jó.Mert nemes lélekre vall.Átlépni annyi,mint megbocsátani,mint kinevetni az ellenséged.Tehát,mint esszenciát szürcsölgetni.
  De ott van sajnos az igazság.Egyedül maradsz..átlépsz..gyötrődsz..emberré válsz...
  S ekkor jössz rá,hogy mi valójában ami neked kell...egy ŐSZINTE ölelés.Egy csipetnyi szeretet.Nem több mint amennyi fahéjat raksz a palacsintádra.S mikor kellemesen édes akkor leszel boldog.Mert igen..ezért élsz..a boldogságodért...és azért,hogy mást azzá tehess.
  Szeress,és ölelnek..ölelj,és szeretnek.

  szalontai 10 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.