2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Debreceni menetrend app androidra

    Bevezető

    Szeretném leszögezni, ez az első cikkem. Úgyhogy legyetek kíméletesek a hozzászólásokkal.

    Gondolom vannak itt olyan Debrecenben tömegközlekedéssel utazó userek, akik szeretnék tudni hogy mikor indul vagy épp ér abba a negálóba a busz vagy esetleg a troli. Ezzel így voltam Én is. Utálom böngészni a dkv weboldalát ezekért az infókért, ami szinte lehetetlen mobillal. Igazán csinálhattak volna már egy mobilra optimalizált weboldalt, na de ebbe most ne menjünk bele.

    Szóval beírtam a kereső mezőbe a "Debrecen" kifejezést, és ott virít az első találat hogy Debreceni Menetrend. "Na lássuk mennyire használható a cucc..." Mikor megnyitottam az appot, akkor meglepődve látom hogy eléggé átlátható és könnyen kezelhető alkalmazásról van szó. És mivel a látásom nem az igazi, ezért nem kel közelről kuksizni a táblát. Ami néhány esetben pont a szemetes fölött van. A másik indok az app mellett hogy nem néznek a buszmegállóban, mikor közelről nézem a táblát.

    Az alkalmazás bemutatása.

    Mivel offline megoldásról van szó, így első indításnál letölti a legfrissebb menetrendet, amely nagyjából 150kB adatforgalmat és fél megabájt tárterületet igényel.

    Folytatás...

    slice14 12 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.