2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • E3: Dirt 2

    Napokban már kaptunk egy hivatalos trailert a Dirt 2-ről, most viszont gameplay darab is érkezett, hisz a fejlesztők végre bemutatták a folytatást a nagyközönség előtt is. Sajnos kamerás verziókról van szó, de azért a lényeg így is látszik, úgyhogy klikk a linkre.

    E3 Dirt 2: E3 Dirt 2 GAMEPLAY

    képek:

    1.

    2.

    roliii 15 éve 2

  • E3: Dragon Ball Z: Raging Blast

    Készül a legújabb Dragon Ball játék, Raging Blast alcímmel, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

    E3 2009-es Játék bemutató: E3 2009: Dragon Ball Z: Raging Blast

    GAMEPLAY: GAMEPLAY Dragon Ball Z: Raging Blast

    Az újgenerációs konzolokra eddig egyetlen Dragon Ball játék jelent meg, a Burst Limit, amely mérsékelt fogadtatásnak örvendhetett. S egy japán magazin a minap lerántotta a leplet a készülő munkáról, amelynek címe: Dragon Ball Z: Raging Blast.

    Megérkezett az első néhány kép abból a bizonyos új Dragon Ball fejlesztésből: ennek címe Dragon Ball Raging Blast, és a legnagyobb újítás a rombolható környezet lesz.

    1.kép:

    2.kép:

    Folytatás...

    roliii 15 éve 30

  • További Dragon Ball játékok készülnek

    Úgy tűnik, a Dragon Ball Z: Raging Blast csupán a kezdet volt PS3 és Xbox360-ra , a Namco őszre Dragon Ball játékok egész garmadájával készül, vélhetően a rajongók nagy megelégedésére.

    A minap két új Nintendo-s játékot mutattak be, a Wii-s a Dragon Ball: Revenge of King Piccolo címet viseli, mely során az eredeti történetet játszhatjuk végig, annak is a legelejétől kezdve, a fiatal Gokut terelgethetjük az akciójáték során. A játék tehát alapvetően nem olyan verekedős játéknak készül, mint amilyeneket eddig láthattunk, ám az ígéretek szerint a sztori mód során felbukkanó karaktereket egymásnak ereszthetjük majd multiplayerben. A DS-exkluzív Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans is hasonló próbálkozásnak tűnik, vélhetően a gép kisebb teljesítménye jóval egyszerűbb formában és kissé más történettel találkozhatunk Gokuval a zsebkonzolon.

    Folytatás...

    roliii 15 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.