2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pórul járás: Level 10

    Kedves fórumtársaim. Nem biztos, hogy ezen témára topikot kell nyitni, de én azért mégis leírnám azt, amiket mostanában tapasztalok egy-két hardveraprós illető kapcsán. Igyekszem a lehető legdiszkrétebben kifejezni magamat a témát illetően, hogy nehogy valaki megsértődjön, vagy magára vegye azt, ami nem rá vonatkozik.

    Az utóbbi hetekben, hónapokban az a szerencse ért, hogy tudtam egy kicsit a gépem fejlesztésével is foglalkozni, tovább építeni, csinosítani. Aki hasonló cipőben szokott járni, az tudja hogy a PC alkatrészek nagy többsége pár hét, vagy esetleg hónap alatt már a felét sem éri, mint amennyiért azt megvette. Ahogy a technológia egyre jobban fejlődik és a fejlesztések folynak a hardver, szoftver téren, egyre inkább tolódnak el az értékek. Na, de egy kicsit eltértem a tárgytól.

    Sikerült először a MAG CRT monitoromat lecserélnem, egy Samsung P2470-re. Ez azért lényeges változás volt az elődhöz képest. A régit fel is ajánlottam a BME részére, hogy tanulmányozzák. Ezt követően jött a billentyűzet. A Logitech, mint gyártó maradt ugyanaz, csak az újabb verzió jött a régi helyére. Sajnos itt jött az első törés a bizalmamban, a PH-n kereskedő tagok irányába. Kinéztem az új billentyűzetet, és megbeszéltem az eladóval (nevet direkt nem mondok), aki egyébként senior tag és 1000 éve fent van a P-n, illetve kismillió üzletet kötött. Volt piros pont, mint a rudin.

    Folytatás...

    Orion82 13 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.