2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ha üzletelünk ezt olvasd el kérlek!

    Sziasztok!

    Gondoltam az eddigi tapasztalatok alapján készítek egy összefoglalást, hogy mindenkinek könnyebb legyen az üzletkötés, és elkerüljük az esetleges felesleges levelezéseket, gondolva itt az új tagokra is!

    Amit írtam nem szentírás, tehát egyedi esetek mindig is lehetnek, voltak és lesznek, de én maximálisan próbálom ezt betartani és eddig sikerült is, ezt kérném minden leendő fórumtárstól-üzletféltől is!

    I. Meghirdetett termékeim és Garancia :

    Minden esetben leírásnak megfelelő termékeket árulom és nem zsákbamacskát, a termék állapotát mindig feltüntetem a hirdetésben, és minden termékemre visszafizetési (próbagaranciát) garanciát vállalok, a személyes megbeszélés alapján az üzletkötéskor! :K :K

    Igyekszem minden termékemhez saját fotót feltölteni a termékről, gyakran a hozzászólásban is szerepel, kérlek nézd meg, ha nincs feltöltve kérj és készítek-küldök rövid időn belül aznap !
    Eladó termékeket minden esetben tesztelem, csak hibátlan állapotban kerülhetnek átadásra, esetlegesen felmerülő kompatibilitási problémákra nem vállalok garanciát, előtte inkább kérdezz ha bizonytalan vagy ilyen kérdésben.

    II. Információk a meghirdetett termékről:

    Folytatás...

    maxxenergie 12 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.