2020. november 25., szerda

Gyorskeresés

Ha üzletelünk ezt olvasd el kérlek!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Gondoltam az eddigi tapasztalatok alapján készítek egy összefoglalást, hogy mindenkinek könnyebb legyen az üzletkötés, és elkerüljük az esetleges felesleges levelezéseket, gondolva itt az új tagokra is!

Amit írtam nem szentírás, tehát egyedi esetek mindig is lehetnek, voltak és lesznek, de én maximálisan próbálom ezt betartani és eddig sikerült is, ezt kérném minden leendő fórumtárstól-üzletféltől is!

I. Meghirdetett termékeim és Garancia :

Minden esetben leírásnak megfelelő termékeket árulom és nem zsákbamacskát, a termék állapotát mindig feltüntetem a hirdetésben, és minden termékemre visszafizetési (próbagaranciát) garanciát vállalok, a személyes megbeszélés alapján az üzletkötéskor! :K :K

Igyekszem minden termékemhez saját fotót feltölteni a termékről, gyakran a hozzászólásban is szerepel, kérlek nézd meg, ha nincs feltöltve kérj és készítek-küldök rövid időn belül aznap !
Eladó termékeket minden esetben tesztelem, csak hibátlan állapotban kerülhetnek átadásra, esetlegesen felmerülő kompatibilitási problémákra nem vállalok garanciát, előtte inkább kérdezz ha bizonytalan vagy ilyen kérdésben.

II. Információk a meghirdetett termékről:

Minden esetben a fontosabb információkat feltüntetem a hirdetésben, mely a meghirdetett termékre jellemző, illetve a termékinfó: kattints ide! mezőben linkelem ezért ezt érdemes használni, mielőtt kérdeznél olyat, mely a leírásban vagy itt szerepel.Ha valami ezek után sem egyértelmű szívesen válaszolok kérdésekre.

III. A hirdetésre jelentkezés:

Kérlek minden esetben írd vagy LINKELD be melyik termékem érdekel! :DD

-Elsősorban minden esetben PÜ-t (Privát üzenetet) várok mindenkitől, hirdetésekben történő hozzászólásokat nagyon ritkán nézem, csak ha véletlenül feltűnik.

-Telefonon is hívhatsz mely az adatlapomon is szerepel!

Minden PÜ-re aznap válaszolok, az esetek 99%-ban munkanap (8-23-ig) 1 órán belül, hétvégén igyekszem aznap amikor írtad, de ha mégsem hívj fel kérlek telefonon, mert lehet közbejött valami, amit nem tudtam jelezni időben, de ez nagyon ritka!

Kérlek akkor is írj vissza, ha a a továbbiakban nem érdekel a termékem, válaszolj az üzenetemre. :F Ha azt látom, hogy nem jön válasz, és közben már többször beléptél, minden értesítés nélkül tárgytalannak veszem az előzményeket és a levelezést törlöm feltételezve, hogy azért nem írtál mert nem érdekel a termék, sajnos ez már többször előfordult!

IV.Csere-Bere - Beszámítás:

Ha beszámítás lehetséges, akkor ezt feltüntetem a hirdetésben is. Beszámítás a piaci ár alatt van ha nincs szükségem a termékedre, és nekem kell majd azt is eladnom. Ha ez így nem megfelelő számodra, akkor eladod piaci áron a terméket mindkettőnk jobban jár !
Piaci ár alatt nem azt jelenti, hogy féláron akarok hozzájutni a termékedhez, de nem is azt, hogy annyiért amennyiért bárhol veszek KP-ért is!
Beszámítás, csere-bere során csak hibátlan termék érdekel (esztétikai vagy kis hiba lehet ha jelzed), előnyben a dobozos, tartozékos termékek garanciával !

Beszámítás esetén is pontosan írd meg mit szeretnél és mire milyen értékben cserélni, hogy elkerüljük a felesleges levelezést!

V. Jegelés:

Természetesen komoly vételi szándék esetén lehetséges megadott időpontig, ha nem jelentkezel "felolvad" a jég, és meghirdetem újra a terméket. Jegelés alatt is elsőbbséget élvez az a vásárló, aki több terméket vásárol egyszerre, természetesen ilyen esetben azonnal értesítést küldök erről annak aki ezt korábban kérte, felajánlva ezt a lehetőséget neki is, és ha elfogadja jelentkezés sorrendje a döntő.

Ha utaltál már és jelzed is, akkor már természetesen minden esetben tiéd a termék!

VI. Termék átvétele:

Elsősorban a személyes átvételt javaslom, de a postázás is megoldható minden esetben a Vatera Postai díjszabás szerint /Jóval olcsóbb 1 napos érték biztosított csomagként/ a választott módon, mely díjszabást ITT érhetsz el, és a vételáron felül kérem utalni a választott postaköltséget is, a vevő kívánsága szerint adom fel, utánvéttel is akár bár megbízhatóságomat látva dönstd el Te ez neked megér-e pluszköltséget...

Csomagautomatába 889 Ft 20KG-ig a Postai díj !!

Ha elutaltad az összeget írsz vagy hívsz a fentiek alapján, figyelem, és ahogy megérkezik a számlámra a pénz aznap 99% feladom a terméket, melyről ha megtörtént természetesen visszajelzek részedre, Te is jelezd kérlek, hogy megkapdad próbáltad stb... és ezt követően mehet az értékelés is !

Átutaláshoz adataim:

SZÁMLASZÁMOM :
K&H Bank 10404247-91574800-01870000
Közlemény rovatban a termék nevét tüntesd fel kérlek amit vásároltál tőlem :R

Előfordulhat a Termék jellegéből-értékéből adódóan, hogy nem vállalom a postai küldést, de ezt is jelzem a hirdetésben.

Személyes átvételnél előnyben (sorrendben) a következő helyszínek Budapesten belül, mivel gépkocsival közlekedem:

- 1138 Budapest, Faludi utca

- Duna Pláza 1138 Budapest, Váci út 178.

- Budafoki út (Prielle Kornélia utca 55)

- Soroksári út OBI parkoló (1095 Budapest, Soroksári út 33)

- Népliget / Parkoló /

- Lehel Tér Piac

- Árpád híd Metró

- Forgách utca

- Dózsa György út-Váci út sarkán

- Újpest-Városkapu

- Újpest- Központ (CBA mögötti parkoló) !

- Körutak mentén (Hungária-Ferenc-József-Teréz-Vámház-Múzeum-Károly-Bajcsy)

Esetenként Gyálon, Fóton, Dunakeszin, Erdőkertesen is megoldható (Havi 1-2 alkalommal), itt házhoz szállítom, illetve ha a fenti helyszínek nem megfelelőek akkor előre megbeszélt lehetőleg olyan helyszínen, ahol a parkolás díjmentes, és nem okoz nehézséget.

Pest 30 KM-es körzetében is házhoz tudom vinni a terméket üzemanyagárban (Gázzal számolok 200 Ft/L 10L fogyasztással 2.0-es kocsim van), így nem egy nagy tétel, ha ezt szeretnéd megbeszélhetjük a terméktől függően ha neked megéri bár csomag díjak olcsóbbak szerintem már így is majdnem !

VII. Sikeres BIZNISZ után ÉRTÉKELÉS:

Minden korrekt, sikeresen lezajlott üzlet után értékeljük egymást, ameddig ez nem történik meg JEGELVE marad a hirdetést, ezt követően ARCHIVÁLOM CSAK !!

VIII. Hirdetéseim:

ITT TALÁLHATÓK FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

MEGBÍZHATÓSÁGOM ITT ELLENŐRIZHETED !
( 115 piros pont (1 biznisz/ 1 pont) :DD van, + új rendszerben kapottak de ez látható ÉS NULLA NEGATÍV/PANASZ STB !!! :C ! )

MEGBÍZHATÓSÁGOM ÖSSZESÍTVE ITT!

ADATLAPOM ITT !

PH térképen elhelyezkedésem ITT látható

Előre is köszönöm, hogy engem választasz, garantálom nem fogsz egyik termékemben sem csalódni! :C

További szép napot mindenkinek, köszönöm, hogy elolvastad!

Csaba.

Hozzászólások

(#1) peto.istvan


peto.istvan
senior tag

Korrekt :R

(#2) robogos10


robogos10
aktív tag

számlaszámot kivenném ! :R

(#3) maxxenergie válasza robogos10 (#2) üzenetére


maxxenergie
senior tag

Miért aki akarja és vissza akar tud vele élni így is megteheti bár nem látom veszélyét ennek, számla kivonaton is szerepel de köszi.

[ Szerkesztve ]

◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) / Budafoki út(XI.ker) ◄

(#4) robogos10


robogos10
aktív tag

:)

(#5) asvald válasza robogos10 (#2) üzenetére


asvald
senior tag

Kitudja! Valami jólelkű segíteni akar, és rátesz a számlájára 1misit :C

A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!

(#6) maxxenergie válasza asvald (#5) üzenetére


maxxenergie
senior tag

Így van ne fogjátok vissza magatokat, csak a közlemény rovatba legyen a nicked, hogy meg tudjam legalább köszönni, jöhetnek a Milliók :C :Y

BUÉK mindenkinek !!

◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) / Budafoki út(XI.ker) ◄

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.