2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • "Hófehérke" átalakulása

  Emlékeztek a Transformers című filmben arra a jelenetre, amikor leszólja a csaj a Chevrolet Camarot, hogy milyen kacat? (egy kis segítség az emlékezéshez)

  Ez a történet is hasonló lesz.

  2016 július végén vásároltam meg ezt a VGA-t. Szép, dobozos, garanciapapíros. Mivel gondok voltak az eredeti hűtőjével ezért nem is nagyon gondolkodtam máson, csak azon, hogy kap egy vízhűtést, és akkor a gond letudva.
  Tehát a VGA jól érezte magát a GPUn egy vízhűtő blokkal, a hátulján a vrm részt egy ventilátor hűtötte. Ramsünik körbe, nincs is ezzel gond.

  Úgy gondoltam, hogy a a garancia is megmarad, mert nem a hűtőn van a matrica. Kicsit megsérült ugyan, de láthatóan, nincsen eltávolítva. (Tényleg nem piszkáltam)

  Folytatás...

  Laraxior 5 éve 26

 • GTX 480 & Thermalright True Black CPU Cooler

  Üdvözletem!
  Mindig is gondolkodtam, hogy miről kellene írnom, ugyanis a késztetés megvolt rá, csak éppen téma nem akadt sosem.
  Honnan jött az ötlet? Sajnos nem eredeti, ugyanis már előttem külföldön többen rápróbáltak a dologra. Vásároltam egy PNY GTX480 VGA-t, természetesen tisztában voltam azzal hogy hírhedten sokat fogyaszt (250W TDP). Bár a gyári hűtővel tudtam 80°C alatt tartani, de csak 90% feletti ventilátorral. Vízzel van hűtve a processzorom, így eléggé zavar a zaj,meg főleg a meleg. Éppen lecserélni készültem a vízhűtést, egy Thermalright True Black-re. Gondoltam amíg egyben van a víz addig megpróbálkozom azzal amit már láttam más fórumon is. Ha megmaradt volna a vizem, akkor egy sima univerzális blokkot iktatok be a GPU hűtésére, az is elég lett volna bőven.
  Miért nem Zalman VF3000? Két okból:
  *60.000ft volt a VGA, és 20.000ft a Zalman...kicsit irreális.
  *Ugrik a garancia, ugyanis a VRM,VRAM-ról a bordákat csak úgy lehet eltávolítani,ha leszedem azt a szivacscsíkot amit a VGA hátulján van KÉP
  (bár szerintem fel lehet szerelni a gyári hűtőbordára is,ugyanis a GPU-ra külön tartozik egy hűtőborda, amit én is kivettem és a helyére tettem a Thermalright-ot.)

  Folytatás...

  Laraxior 11 éve 46

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.