2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung Galaxy 23-ra váltás, S10-ről

    Eljött az ideje, hogy lecseréljem a telefonom, és mivel márkán belül váltottam egy több éves modellről a legfrissebbre, talán másnak is hasznosak lehetnek a tapasztalataim.

    Lassan 7 éve vagyok Samsung vonalon, az S7 Edge óta, és mivel kellően problémamentes volt a használatuk, maradtam is ennél az iránynál. És itt akkor meg is jegyezném, hogy nem azért került lecserélésre az S10 mert bármi gondom lenne vele. Pont olyan gyors mint évekkel ezelőtt, és nem is dadog, egyedül az akkuja ami már nem az igazi, de az egy cserével orvosolható lett volna. Csak viszketett már a kezem valami újdonságra, kissé bedarált a fogyasztói társadalom.

    Kb 1 hete meg is érkezett a 256GB-os S23, nem volt olcsó, kuponozással ~332.000 jó magyar forintért sikerült behúznom, de azt mondom ez már vállalható, ha ezzel újabb 3-4 évre letudtam a telefon kérdést.
    Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég sok a plusz költség is. Adapter nincs a dobozban, kellett új tok és üvegfólia is, egy 20-ast még simán rákölt az ember pluszban.
    A Spigen EZ Fit üvegfóliáját választottam, minőségi, a kapott felhelyezőkerettel gyerekjáték felapplikálni, és az ujjlenyomatolvasó is jól működik vele. Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek.

    Na de jöjjön a lényeg. Milyen a telefon, és mik a főbb különbségek? Érdemes váltani?

    Folytatás...

    Juhaszatti 1 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.