Hirdetés

2020. október 30., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Xiaomi Redmi Note 6 PRO 3/32GB egyéni teszt

  Sziasztok!

  Ez az első írásos, publikus szerzeményem, szívesen fogadok javaslatokat :)

  Kezdjük is a tesztet ;)

  Már nagyon öregesnek, egyre lassabbnak érződik a Xiaomi Mi2SC telefonom, ráérett a csere. Hiába a 4 magos Snapdragon processzor és a 2GB RAM, hajlamos a melegedésre és hajlamos belassulni, ill. az üzemideje is egyre csökken az egyre több telepített app miatt. Valószínűleg a rendszerigény is egyre nagyobb az újabb appoknál. Szerettem hogy kicsi, tartós anyagokból készült, egy kézzel használható, és a fényképezője a mai napig a legjobban ebben tetszik - erről majd később.

  A Redmi Note 6 PRO nagy kijelzője elsőre nagyon furcsa volt, utcán napokig szokni kellett hogyan fogjam, egy kézzel nem igazán megy a használata, max a telefonálás.Cserébe kárpótol a 3GB RAM és a 8 magos Snapdragon processzor, az MTK-t soha nem kedveltem. A microSD-vet társíthatóság is egy plusz, ha nem kell a 2 microSIM foglalat.

  A GPS is fontos szempont számomra, a családban a Xiaomi Note 2-ben és az Mi4C-ben is használhatatlan volt, reméltem hogy ebben az aspektusban is jobb lesz, sok teszt nem szólt erről előtte. Kicsit sem csalódtam, jóformán minden nemzetség műholdjait látja, csakúgy mint a többi új telefon. Gyors, pontos, nem is kell több vagy jobb ennél!

  Folytatás...

  HornedReaper 2 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.