2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egércsapda házilag :)

    Sajnos nálunk a cégnél elég sűrűn elő tudnak fordulni egerek, bármennyire is küzdöttem nem sikerült elérnem hogy legyenek macskák a telephelyen. Persze a cég rak ki egérmérget de egyrészt nem tartom humánusnak, mert szegény egérke elpusztul, plusz ahogy a példa is mutatja teljesen hasztalan. Egér a közelébe sem megy. Napokban kicsit felszívtam magam, hogy az egérke pofátlanul garázdálkodik az irodában, és potyogtatja a végtermékét az asztalomon. Mindenféle képpen olyan megoldást akartam hogy az egér életben marad és majd elengedem valahol, de különösebb pénz ráfodítás nélkül. Youtube-ot böngészve akadtam eme olcsó és ahogy példa is mutatja hatásos egerfogó módszerre (3 különböző csapdát készítettem de ez bizonyult hatásosnak).
    Semmi más nem kell hozzá csak beföttesgumi (2 db) gémkapocs (5 db), és egy madzag kb 20-25 centi hosszú. Szombati munkanap alkalmával, nekiálltam a kivitelezésnek. Én rögtönzésként cipőfűzőt használtam zsinegnek de elég vastag, valami vékonyabb anyaggal jobban jár az ember.
    Célszerű olyan helyre tenni, ahol tudod hogy biztosan jár arra az egér, tehát az "útvonalába" essen.

    Én ennek a videónak a mintájára csináltam a saját csapdám:

    Folytatás...

    F_Gergely 8 éve 16

  • NFS Most Wanted Ingyen - Origin Akció!

    Néha akcióban Origin és Steam fiókkal rendelkezőknek korlátozott ideig, egy-egy játék ingyenesen letölthető. Most az Origin fiókkal rendelkezők szerezhetik be ingyen a Need for Speed Most Wanted részét, ehhez semmi más nem kell csak be kell jelentkezni az Origin fiókba és ingyenesen letölthető. Bár az akció csak limitált ideig van, aki ezen időszak alatt letölti a későbbiek folyamán is megteheti bármikor hiszen a játék bekerül a fiókjába.

    A letölthető játék a 2012-es reboot verzió tehát nem az eredeti 2005-ös!

    Jó játékot ;)

    Ui: én a magam részéről egy NFS Undergorund-nak jobban örülnék, vagy a Carbon-nak, de a fentinek is lehet örülni.

    F_Gergely 8 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.