2023. január 27., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Mobilteszt (3. rész)

  Üdvözletem újra minden olvasónak!
  A legutóbbi telefonom a Galaxy Ace sikeresen elment és az új alany már meg is érkezett tegnap. Újra egy Windows Phone alapú telefon tesztelése következik, nevezetesen a Nokia Lumia 710. Ezúttal a váltáshoz kicsit rá kellett dobnom a vásárlási alapra, mert ez egy kicsit drágább ugye mint az Ace.
  Nos bele is vágnék de előbb egy pici összegzés az előző alanyról. Tényleg egy nagyszerű kis telefon még mindig megéri az árát, mert jól van összerakva a specifikációi is jók szóval tényleg egy ász az a telefon viszont a vége fele észrevettem valamit ami nekem nem tetszik benne, az pedig a képernyője. Véleményem szerint valamivel jobbat is rakhattak volna bele, mert az a színelosztás... Mit is mondjak egy kicsit gagyi de attól függetlenül tényleg szuper.

  Folytatás...

  Baxy88 11 éve 0

 • Mobilteszt (1. rész)

  Egy pár éve kezdtem el felfigyelni a 21. századi csodás technikára, és azon belül is a mobiltelefonokra. Akkor éppen volt nekem egy Sony Ericsson K750i típusú készülékem, amit gondoltam lecserélek egy érintősre. Akkor jött hát egy Samsung s5230. Kis ideig el voltam vele, amikor apukám vett egy androidos készüléket, név szerint egy Huawei U8110-et (más néven T-Mobile Pulse Mini-t). Azonnal megtetszett mivel androidos volt. Ő viszont nem nagyon értett hozzá ezért cseréltünk. Akármennyire is tetszett eleinte a telefon később rájöttem, hogy nem igazán nekem való. Gondoltam eladom és majd veszek másikat. Sikerült is eladnom, és jöhetett a keresgélés egy másik készülék után. Hamar rá is találtam egy olcsóbb típusra ami jónak is tűnt, név szerint egy Samsung Omniára. Mivel Windows alapú volt, hamar beleszerettem egész nyáron használtam, tetszett is és lehetett programozgatni. Nyár végére viszont beleuntam, ezért megváltam tőle és ismét egy másik után kutattam. Gondoltam jöhet újra egy Android és jött is a kis LG Optimus ME.

  Folytatás...

  Baxy88 11 éve 0

 • Mobilteszt (2. rész)

  Előző bejegyzésemet egy Windows Phone 7.5 alapú telefonnal zártam, név szerint egy Samsung Focussal. Nos azon is túlléptem és már itt is van a következő telefonom, egy Samsung Galaxy Ace. Sok jót hallottam róla, igaz nem a legújabb telefon de azért is ki akartam próbálni tehát jöhetett a csere. Sikerült is minden rendben lezajlott én pedig örültem az új szerzeménynek. Kaptam hozzá plusszba egy 2 gigás micro sd-t, egy másik hátlapot a "rücskös" mellé és egy elég jópofa kis gameboy-os tokot! :D Eddigi tapasztalataim csak pozitívak ehhez a készülékhez. Igaz, hogy az előző telóm 1 gHz-n futott ez pedig csak 800-on de észre sem vehető, hogy lassabb lenne. Tökéletesen van megcsinálva benne a konfig ebben az árkategóriában. (Azért is mondom, hogy ebben az árkategóriában, hogy még véletlenül se hasonlítsuk össze egy Galaxy S II-vel!) Röviden nagyon jó kézreálló kis mobil ami elég gyorsacska is tud lenni, főleg egyes launcherekkel. Ennyi volt mára, legközelebbi készülékemnél is jön egy újabb bejegyzés, szóval a mielőbbi viszont "olvasásra"! :))

  Baxy88 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.