2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Age of Wonders 3

    Kezdjük azzal, hogy én akarom, hogy ez a játék jó legyen! Gyerekkorom meghatározó játéka volt az első rész, és majdnem ugyan annyit játszottam vele, mint a Heroes 3-mal (és az nem kevés!) A zenéit imádtam, a harcrendszere viszonylag jól ki volt találva, érdekes fajok, magával ragadó világ... persze, volt sok hibája, dehát gyerekcipőben jártak még akkoriban a dolgok...
    Ezért is örültem annyira, amikor megláttam, hogy lesz harmadik rész (az egyébként jó szar Shadow Magic után). Az első dolog, ami a játék indításakor feltűnt, és ez különösen meghatott, hogy átemeltek dallamvonalakat az első részből. Persze felújították picit a track-eket, de azért aki játszott az eggyel, abban erősen robban a nosztalgia bomba. Mint a játékmenetből kiderült nem csak a zenéket emelték át, jobban visszatértek az első rész hangulatához, ami viszont bevált a második részből, azt megtartották, ami meg nem, azon igyekeztek javítani. Néhány példa: Ismét lehet a főhősünkkel barangolni, nincs a fővárosunkban örök börtönre ítélve cserébe a varázslatokért, valamint az íjászok ismét értékelhető sebzéssel rendelkeznek és nem csak fél méterről használhatóak, ahogyan az a Shadow Magic-ben volt vala.
    Ezen kívül rengeteg új stratégiai elemmel bővült a játék, és mondjuk egy heroes-hoz szokott arcnak bizony akadnak meglepetések.

    Folytatás...

    BassQuem 10 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.