2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Meztelen valóság

    Mondjátok meg nekem, hova tűntek a nők, akikben van tűz és spiritusz, és hova tűntek a férfiak, akikben van fűszer? A nők, akik puszta jelenlétükkel magukra vonták a figyelmet, ha valahova beléptek, és mégse tudta senki megmondani, miért. Hisz nem lógott ki a keblük a feszes blúzokból, és a szoknyájuk hossza sem vetekedett egy könnyű sál szélességével. A nők, akiket körüllengett valamiféle megmagyarázhatatlan keveréke vadságnak, bujaságnak, finomságnak és kellemnek. Akik egyszerre voltak finom dámák és gátlástalan utcalányok, lelkük mélyén.

    Ezek a nők mintha eltűntek (vagy legalábbis számuk vészesen lecsökkent) volna, és helyüket átvették az egyszerűbb lelkületű “csajok”, akik pont azért csajok, mert nem nők.

    Mert a nő egy komplex jelenség. Nem elég hozzá egy pár formás mell, kerek hátsó, ilyen, vagy olyan frizura, csinos arc. A nőhöz kell még sok más is. Kell hozzá stílus, mely beszédében, öltözködésében, mozgásában, viselkedésében, kisugárzásában egyaránt, egységesen megjelenik. Kell hozzá még valamiféle arisztokratikus tartás is, ami nem összetévesztendő sem a nagyképűséggel, sem a sznobizmussal. Ebből a tartásból csak egy csipetnyi kell, pont annyi, hogy tudja, hol a határ, és azt a határt minden körülmények között képes legyen betartani, a folyamatokat és embereket ott, előtte megállítani, és mindennek következményét viselni tudja.

    Folytatás...

    Asmarat 17 éve 79

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.