2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Being trendi!

    Az elmúlt hónapban megváltam végre az okostelefonjaimtól - először egy Galaxy Nexus amit még amcsiban vettem play storeból bazi olcsó, utána egy iPhone 4 -, hogy el tudjam kezdeni megépíteni az első komolyabb biciklimet.

    A mostani kerékpáromat 2006 óta nyüstölöm. Egy Magellan Hydra MTB-ről van szó, ami már akkoriban se volt éppen az én méretem, dehát teleszkópos volt, úgyhogy muszáj volt megvenni. Középiskolában nem igazán használtam ki, maximum nagyszülőkhöz vagy a boltba tekertem el, de ahogy múltak az évek egyre nagyobb igényeim lettek vele szemben. Például bazi zavaró, hogy második emeletei lakosként folyamatosan fel kell cipelnem egy ilyen igen csak nehéz szerkezetet minden egyes alkalommal amikor el akarok menni egy haverhoz, így hát elkezdtem olvasgatni, hogy pontosan milyen biciklire is lenne szükségem és végül a fixire esett a választásom.

    Barátaim közül sokan nem értik vagy éppen nem ismerik a fixiket. Az első kérdésük, hogy miért nem inkább "váltósat" veszek? Ezt a kérdést könnyű megválaszolni: alföldiek vagyunk, tényleg semmi szükség rá. Jelen állás szerint 46/17-es áttétű lesz a bringa, ilyennel már sokat bicikliztem és bőven megfelel sík terepen, hosszú távon. Nem érzem azt, hogy bármikor is szeretnék feltekerni Mátraszentlászlón a meredek úton, így hát teljesen felesleges egy országúti bicikli, a MTB-ot meg nem szeretem.

    Folytatás...

    ambushka 11 éve 0

  • Előljáróban magamról

    Sziasztok!

    Régen vezettem egy blogot a freeblogon a haverok számára és újra kedvet kaptam, de ezúttal nem személyes dolgokról, hanem bármiről, ami felkelti az érdeklődésemet.

    Magamról annyit, hogy 23 éves vagyok, Békés Megyében lakom. Egy általános iskolában dolgozom mint pedagógus asszisztens. Tanulmányaimról nagy vonalakban annyit, hogy Szegedre jártam informatika szakra, ahol matematika tanárommal nem nagyon értettük meg egymást, ezért harmadjára se sikerült, így ott hagytam az egészet tavaly februárban.

    Ezután egy hónapig, márciusig nem csináltam semmit, amikor is lakóhelyem lelkésze felhívta a figyelmemet egy lehetőségre, amivel Amerikában tölthettem egy nyarat. Márciustól április végéig az időmet azzal töltöttem, hogy interjúkra - munka és vízum - rohangáltam Budapestre. Május 20-án kiutaztam Chicagoba, ahol egy 4 napos training után Texasba repültem és 11 hetet töltöttem el, majd újra vissza Chicagoba 4 napra, ahonnan augusztus 16-án indultam el Budapestre és 17-én délelőtt 10-kor landoltam.

    Előljáróban ennyit, ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan tegye fel :)

    Üdv

    ambushka 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.