2019. július 20., szombat

Gyorskeresés

Az eladásaim és vásárlásaim általános szabályai !!!

Írta: | Kulcsszavak: üzletkötés . szabályok . üzleti etika . vásárlási szabályok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Légy oly kedves és olvasd végig:

1. Ha eladok valamit, az üzlet akkor köttetett meg, amikor átadtam a terméket és átvettem érte az összeget! Onnantól nincs meggondoltam magam, inkább mégse, közben megrendeltem mástól, meg nincs semmi se!

2. Nincs ígérgetés, meg majd, meg miegymás. Ha másban nem egyezünk meg, azé a termék, aki előbb viszi! Ha a termék "átvétel alatt van", ezt jelezem a hirdetés címében "FOGLALVA" vagy "JEGELVE" címszóval, vagy csak simán jegelem.

3. Alapvetően a személyes átvételt preferálom. ...és akkor nincs félreértés...

4. Utánvét NINCS ( Csak ha én vásárolok tőled!!! Annyi piros pöttyöm van, hogy az bőven elégnek kell legyen :) )

5. Posta, csomagküldés csak külön egyeztetés után, esetleg, mivel szerintem jobb ha a vevő átvétel előtt látja, kipróbálja mit vesz! Inkább a GLS-t használom futároztatni...

6. Előreutalás az én részemről NINCS! TE nyugodtan utalhatsz nekem, a garancia én vagyok a tisztességes üzletkötésre (számtalan piros pötty a bizonyítéka)!

7. Ha ki van írva, hogy az ár FIX, akkor fix, és ne VITÁZZUNK!

8. Ha van beszámítás, azt külön jelzem a hirdetésben, egyéb esetben kéretik nem próbálkozni!

9. Sms-ben ne is érdeklődj!!! Komolytalan, ha valaki ezt a formáját választja az értelmes üzleti kommunikációra! Ha oda van írva, hogy privátban érdeklődj, ne lepődj meg, ha nem olvasom a topic-ot! Viber/hívás OK! :)

10. Egy hirdetés addig él, amíg ott van. Ha lejárt/elkelt, törölni fogom...

11. Ha írsz egy privátot, és én válaszolok, vedd a fáradságot, hogy legalább visszaírsz! Ha nem, akkor azt kockáztatod, hogy többet nem leszek kíváncsi Rád!

12. Ha egyszer átb@szol soha többet ne próbálkozz, mert onnantól semmilyen formában nem vagyok hajlandó veled üzletet kötni, és erre felhívom az ismerőseim figyelmét is! És persze tiltalak is egyből... :)

13. A fenti szabályoktól előzetes egyeztetés nélkül - amennyiben linkelve volt a hirdetésben - csak én térhetek el, és csak pozitív irányba. Szívem joga eldönteni, hogy kinek milyen engedményt teszek.

14. AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában, vagy a feltételekben szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.

Ha ezek után még van bármi kérdés, írj privátot...

üdv mindenkinek :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.