2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Rendelt már valaki a GsmLine-tól?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egy SE Xperia neo V-t vennék tőlük, de egy kicsit be vagyok tojva, mert azt írja, hogy német nyelvű a telefon, ezért gondolom onnan származik és félek tőle, hogy nem lesz rendesen frissítve, vagy problémáim lesznek az ápdétekkel...:(

Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? :)

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
addikt

Én 2x rendeltem tőlük. De érdekesen csinálják. Az olcsóbb készülékek nem magyar nyelvűek és nem adnak hozzá semmi tartozékot. :F

És pl a Spicam doboza ki volt nyitva.

Gariztatnom nem kellett.

Asszem mindenféleképpen!

(#2) szezso15 válasza EczkE (#1) üzenetére


szezso15
addikt

Köszi a választ! :R
Igazából azt írja, hogy csak akksi van, meg töltő...

De akkor dobozt ad hozzá? Meg gondolom 1 év bolti garit.

Viszont nem tudom mit vettél a Spican kívül, de arra jött rendesen frissítés? Nem volt vele baj? :F

*Hajrá Loki!* i15+

(#3) EczkE válasza szezso15 (#2) üzenetére


EczkE
addikt

LG Arenát vettem, arra nem kellett frissítés. :DDD :N

[ Szerkesztve ]

Asszem mindenféleképpen!

(#4) Wictor


Wictor
senior tag

Régebben vettem tőlük újan egy N73 Musicot ismerősnek. Az alap dolog ugye, hogy a kiírt ár a fentebb is említett, nem magyar nyelvű, csak töltős készülékre vonatkozik. De a gariztatás... A hangerőgombja bepusztult, belassult az egész, hiába volt rajta hard reset, nem volt más választás, szerviz. Nem Pesten lakom, így felhívtam őket, azt mondták, hogy postázzuk el nekik garipapírral együtt, megjavítják, visszaküldik. Igen ám, csak kifizettették velünk a garancia ellenére a javítást, pedig külső behatás nem érte a telefont - mellesleg 2 héttel később ugyanúgy rossz volt az egész... Ajánlom-e? Nem.

Ja, kimaradt: 1 év bolti garit kaptam mellé és ez a drágább, full pakkos volt.

#5: Nem a telefont cserélték, csak a javítás költségét verték ránk.

[ Szerkesztve ]

(#5) szezso15 válasza EczkE (#3) üzenetére


szezso15
addikt

Áhhh, értem! :DDD

Igazából a tartozékok nem érdekelnek, csak ha írok nekik ímélt, hogy okés-e rajta a frissítés, akkor nyilván azt mondják, hogy persze... Aztán lehet, hogy becummantom...:F

(#4) Wictor: Az szép, újra ki kellett fizetni a telót? :Y Így inkább elviszi az ember valami szervízbe szvsz...:N

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

(#6) Nordic válasza szezso15 (#2) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Én inkább ezt a boltot ajánlanám. Ha gyűjtesz még hozzá pár ezrest, akár magyar garanciával is megkapod, és nem sufniboltos garival, amivel szívóágra is kerülhetsz. Ja és garantáltan elsőként nyitod ki a dobozt.

(#7) The DJ


The DJ
addikt

Nemrég rendeltem tőlük. Mindenképpen telefonálj és kérdezd meg milyen kiszerelésben forgalmazzák a készüléket. A honlapon szereplő árak valóban csak egy német nyelvű készüléket tartalmaznak meg esetleg egy töltőt (azt sem mindig). Viszont 1-2 ezer forinttal drágábban már egyből jön a dobozos verzió, esetleg füles nélkül, ha hajlandó vagy kicsivel többet fizetni, akkor pedig megkapod a teljes bontatlan dobozt, az összes gyári tartozékkal és garanciával.

Velem nagyon készségesek voltak, kibontottak nekem egy modellt és utánanéztek a gyártási dátumnak a készülék akkumulátora mögött és másnapra a kezemben is volt a telefon. Garanciáztatnom még nem kellett, remélem nem is kell majd, de az kicsit döcögősebb náluk, ahogy hallottam az ismerőseimtől.

Egyébként a német nyelvű készülék az Android esetében butaság... ugyanúgy ott lesz rajta a magyar nyelv is, ha pedig mégsem, akkor seperc alatt rávarázsolod.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#8) Wictor


Wictor
senior tag

Basszus, már nem tudom szerkeszteni. Kimaradt, hogy a Partnerogsm-től sem érdemes rendelni, nekem 2 alkalommal is kifelejtették a garanciapapírt a dobozból, pedig 2 éves gari volt rá "elvileg". Kezüket széttárták, "van ilyen". Próbáljam meg igazolni valahogy, hogy tőlük rendeltem... Köszi.

The DJ: Igen, csak ha Németbe szánták, akkor máskor jönnek rá a frissítések.
Gondolom én...

[ Szerkesztve ]

(#9) EczkE


EczkE
addikt

Amúgy a Spicára 1 és gyártói gari volt. Itt helyben (Szombathely) van Samsung szervíz így nem volt gond. Amúgy nem volt gond a telefonnal, kétszer vittem be, mind kétszer csak szoftvert frissítettek rajta. És nem azért mert hibás lett. :D De ez kezd off lenni. :)

Asszem mindenféleképpen!

(#10) szezso15 válasza Wictor (#4) üzenetére


szezso15
addikt

Jajj, értem...

(#6) Nordic : Köszi, de pont ez a baj, hogy alapból nem lenne pénzem ezt megvenni, csak a Gsm boltokat böngészve láttam meg, és felkaptam a fejem, hogy a használt telóra szánt pénzből újat is kaphatnék...:)

(#7) The DJ: Köszi a választ, mindenképp utánaérdeklődök, ha vásárlásra kerülne a sor! :K :R

(#8) Wictor: Róluk már én is hallottam rosszat, nem is néztem őket! :N

(#9) EczkE: Akkor neked nincsenek rossz tapasztalataid...:F Eléggé megoszlanak a vélemények, most nem tudom mi legyen...:D
Ezt a frissítést mindenképp meg kéne tudni...:F

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.