2020. augusztus 4., kedd

Gyorskeresés

Cím nélkül - Teljes folyamat, hogyan festem.

Írta: | Kulcsszavak: procreate . ipad . rajz . festés . művészet . youtube

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]


Már régóta terveztem hogy felveszem az egész folyamatot, de sok akadály gördült az utamba, így is hiányos, de csak pár percnyi veszett oda. Helló.

Hozzászólások

(#1) soundsonic


soundsonic
(tag)

Szuper vagy mint mindig! Honnan ez a brutális szürrealista képzelőerő? Nézegettem a videóid és képeid hatására ipad-eket, de csak a sima azt hiszem 2018-ast amihez lehet már használni pencil-t és jó volt látni hogy milyen nagy tudású a procreate (és egy elég olcsó festőszoftver), de felmerült bennem pár kérdés: Ha az ipad pro-n csak egy gomb van plusz a pencil, hogy pipettázol? Phososhop-nál, Artrage-nél ugye alt és sok más billentyűzetkombinációt kell használni, de ipad-en nem tudom ez hogy megoldott. Meg a videóban a képre festetted a hátteret és úgy radíroztad ki a témát. Nem lehet a rétegeket mozgatni, vagy ez szándékos volt?

(#2) smc válasza soundsonic (#1) üzenetére


smc
(őstag)
LOGOUT blog

Szia, színt a ceruza duplakoppjaval veszek fel, ez csak a legujabb prokban van sajnos. Van amugy sok lehetoseg ra, lehet szimpla erintessel, vagy a baloldali savon levo kis negyzettel, de mivel en ezt hasznalom leggyakrabban es van ra lehetoseg, raraktam a ceruzara. Amugy meg bt billentyuzettel is megy azt hiszem.
Retegeket ritkan hasznalok ilyen celra, szeretem atfesteni amit lehet, igy is adva nemi variaciot a nagyobb foltoknak. Egyebkent lehetne hasznalni termeszetesen. Procreate limitalja a kep felbontasatol fuggoen. Artstudio prot hasznalom meg neha, de azzal csak ismerkedem.

i53570-2x4GB-GTX1050TIWF2OC4|MSSURBOOK|IPP12.9|MIMIX2

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.