2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Indul a Hungarian Touring Car Masters bajnokság!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szeptember 18.-án elrajtol kis hazánk legnagyobb szimulátoros közösségének új WTCC bajnoksága, a HTCM7! A versenyek a Race07 szimulátorral kerülnek megrendezésre és a 10 futam során a túraautózás kihívásaiba élhetik bele magukat a versenyzők, izgalmas pályákon, nagy mezőnyben, fair ellenfelekkel, profi szervezésben!

A futamokat élőben közvetíti az AAR TV, így a versenyeket azok is figyelemmel kísérhetik, akik inkább csak nézőként követnék az akciódús futamokat!

A bajnokságnak igen komoly Fődíja is van, a rendszeres résztvevők között ugyanis 3-3 db FORMULA LOTUS tesztvezetés kerül kisorsolásra a HF Racing jóvoltából:


Részletekért katt a képre

A tavalyi rendkívül sikeresnek mondható évad után (több mint 70 résztvevő, köztük Michelisz Norbert is ellátogatott pár futamra), a szervezők idén sem szeretnék alább tenni a lécet, íme egy kis ízelítő abból, hogy mi vár a futamokon a résztvevőkre:

A gyakorló szerver 24 órában elérhető, a prekvalifikációs rendszer folyamatosan jegyzi a honlapon a versenyzők legjobb köreit, így nyomon lehet követni a versenytársak felkészülését, valamint a szerveren óránként rövid pár körös futamokat is indulnak, hogy ne csak az idővel való küzdelemmel teljen a felkészülés!

A honlapon rengeteg információ megtalálható, mely segít a kezdő versenyzőknek megtenni az első lépéseket, vagy még gyorsabbá válni a már ügyesebbeknek... és a magas résztvevőszámnak köszönhetően amiatt sem kell senkinek aggódnia, hogy méltó ellenfél nélkül maradna a futamokon. A versenyek között pedig a fórumon baráti társágban lehet megbeszélni a helyes beállításokat, az apró trükköket és a futamokon történteket.... no meg kikérni a tapasztaltabb pilóták tanácsait! ;)

Az egyéni pontversenyen felül csapatbajnokságon is részt lehet venni, valamint az autókhoz egyedi skin/festés is készíthető! A részvétel díj újoncoknak: 500 Ft

További részletek: HTCM7 Bajnokság
Bővebben a ligáról: GTR-Masters bemutatkozás

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.