2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Na most kihez forduljak?

Írta: | Kulcsszavak: fogyasztó védelem 8600 NOKIA

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma úgy gondoltam , hogy megyek és lecserélem a telefonom (Székesfehérváron) neki is láttam be mentem néhány GSM boltba nézelődtem próbáltam egy árban találni a régi telefonommal..
Sokadik bolt után végre találtam egy 8600 Luna-t.Jó árban volt gondoltam benevezek rá egy kicsit még pótolnom kellett de nem baj gondoltam ez most tényleg megmarad mert időt álló darab.Ki is fizettem a többletet erre azt mondja az eladó srác hogy ez angol de meg lehet oldani... mondom neki nem gáz meg tudom oldani otthon is (NSS).Örültem mint majom a farkának , hogy milyen szép meg jó csak érjek haza megkapja a magyar menüt és tényleg minden szép és jó lesz..
Haza értem egyből a notinak estem és itt jött amire aztán tényleg nem számítottam nem ismeri fel a Nokia PC Suit leszedtem visszaraktam vagy 5x de még mindig nem volt gyanús a dolog gondoltam akkor először nss azt majd update és akkor helyre áll a rend de nem így volt hát miért is nem..Kezdtem egy kicsit kételkedni a telefon eredetiségében mondom ránézek a nokia oldalán és megnézem hogy eredeti e éééss hát persze hogy nem..Erre senki sem hívta fel a figyelmemet a vásárláskor.Gyorsan megnézet a szerződést és abban is az áll hogy ez egy NOKIA..
Szóval most jön a nagy kérdés kihez forduljak ilyenkor?Kihez mehetek sírni?Holnap megpróbálom a boltot remélem nem próbálnak lerázni nem akarok én fenyegetőzni a fogyasztó védelemmel meg ilyenek de mit tehetek ilyenkor?Szerintem más alternatíva nincs ha az eladó elkezd kukacoskodni biztos felhívóm a fogyasztó védelmet vagy nem tudom már én sem.Eléggé elkeseredtem mert csak-csak 50ezer forintom bukja ha nem tudok megegyezni az eladóval.
Na srácok ha valaki tud valami okosat mondani nekem azt nagyon megköszönném..
Csak óvatosan a telefonvásárlással!!

Hozzászólások

(#1) hétalvó


hétalvó
(PH! addikt)

Vidd vissza szépen és mond el a srácnak, hogy a suite nem ismeri fel. De ne mond hogy szerinted hamis a telcsi. Mond neki, hogy akkor inkább elcserélnéd másra, mert neked ez így nem az igazi.

Óvatosan,okosan,finoman,1 napon belül nem lesz gáz, ahhoz nagyon tré boltnak kellene lennie én még az arabokkal is szót értettem ilyesmi ügyben.

Cserélj egy E51-re :B

Sok sikert. Papírod van sose feledd.

https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk

(#2) Typhoon47 válasza hétalvó (#1) üzenetére


Typhoon47
(őstag)

jaja, nem kell itt fenyegetőzni, egyszerűen csak álcázd az eredeti szándékodat.
persze ha más hogy nem megy... :U
mondjuk nem tom, ilyen GSM boltokba mit vársz :U

"Education is important but big biceps are importanter"

(#3) Sir Riccio


Sir Riccio
(PH! addikt)

Elsőre fölösleges fenyegetőzni. De ha tisztában akarsz lenni a jogaiddal akkor: http://www.fogyasztovedelem.com/ érdemes olvasgatni, mert rengeteg okosságot írnak. Csak ügyesen, és ha nem megy szép szóval akkor szedd elő a kinyomtatott jogszabályt miszerint a vásárlástól számított 3 napon belül visszaviheted akkor is ha nem tetszik, nem kell, hogy rossz legyen.
Hajrá! :C

Deutsch Richárd Fotográfia - http://riccio.hu/

(#4) Murderer69


Murderer69
(őstag)

hát vissza megyek az biztos de nem azok a fajták akik csak úgy kicserélik de ha nem értenek a szép szóból akkor jön a fenyegetőzés az általában beválik ha ez sem akkor nem tudom hogy mit tegyek mert 50k az 50k akár hogy is szépítjük a dolgokat... :(

Jah és köszi mindenkinek :R

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/

(#5) norbee2244


norbee2244
(senior tag)

hát azért érdekes hogy ilyeneket is eladnak..:O anno még én is így vettem a 6288asom szerencsére nem volt vele bajom...ha 3 napon belül vagy vidd vissza minél hamarabb rögtön ki kell nekik cserélni

és majd írj mindenképp..környékbeli vagyok(gárdonyi:) )

[ Szerkesztve ]

never look back...

(#6) kicsitomi88


kicsitomi88
(őstag)

Srácok, mi az, hogy óvatoskodjon?

Bemegy, hé haver bazzeg ez a telcsi amit tegnap eladtal nekem és itt a papír róla enyhén szólva hamis. Két választásod van, azt csinálod amit mondok(pénzt visszaad, levásárlod etc és örüljön, hogy ennyivel megússza) vagy megyek a szervekhez és nem a fogyasztóvédelemmel fogsz kezdeni.

90 87.5 87.8 87.5

(#7) Typhoon47 válasza kicsitomi88 (#6) üzenetére


Typhoon47
(őstag)

nyugi van.

"Education is important but big biceps are importanter"

(#8) localhost válasza Sir Riccio (#3) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

NEM!
EZ FÉLREVEZETŐ!

"Csak ügyesen, és ha nem megy szép szóval akkor szedd elő a kinyomtatott jogszabályt miszerint a vásárlástól számított 3 napon belül visszaviheted akkor is ha nem tetszik, nem kell, hogy rossz legyen."

Kérlek idézd ide azt a híres jogszabályt, mert ilyen pont egyszerűen nem létezik, nem és nem!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#9) kicsitomi88 válasza Typhoon47 (#7) üzenetére


kicsitomi88
(őstag)

Én nyugodt vagyok de miért én legyek előzékeny meg kedves mikor a másik fél bűncselekményt(? csalás) követ el?

90 87.5 87.8 87.5

(#10) Murderer69 válasza Typhoon47 (#7) üzenetére


Murderer69
(őstag)

de igaza van mert ha bemegyek és nekiállok ott sírni hogy légyszi cseréld már ki jól kiröhög megmondom neki hogy mi a pálya azt ha nem tetszik rátok küldöm még az atya úr istent is ha ez sem válik be akkor tényleg rájuk küldöm azt meglátjuk ki jár sz*rabbul ..

MOD: localhost tudod még a tv-ben is ment a Mézga családdal adták be tudod mint a koleszterint a Frakkal :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.