A sült comb tulajdonképpen nem más, mint egy méretes disznó sonkája.
Szeleteljünk le két kb. 1 cm vastag tenyérnyi sonkadarabot. Nyilvánvaló hogy disznózsíron kell megsütni. A megsütött két szelet hús mellé süssünk 5 tükörtojást. Nagyon fontos, hogy a tojásokat ne süssük keményre, mert úgy a sonkával együtt fulladást idézhet elő. Mellé almapaprikát ajánlok.
Ennél az ételnél nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg az éjszakai vízről.
Tipp:
Az emésztésünket segíti, ha a comb mellé szénsavas üdítőitalt fogyasztunk. Az ingyen reklám miatt azt nem szeretném közölni, hogy milyen márkát.
Ínyenceknek:
Fogyasztás során amikor már kifakasztottuk a tojásokat és a tojássárgája gyönyörűen beszínezte a tányért, csöpögtethetünk egy kis mézet a tányérra. A tojássárgája mézzel keverve fenomenális, de kizárólag csak ínyenceknek.