2022. június 26., vasárnap

Gyorskeresés

2017.02.23. - MSI RX 480 GAMING X 8GB GDDR5 - Megérkezett !

Írta: | Kulcsszavak: MSI . RX . 480 . X . Gaming . 8GB . DDR5 . Opteron . 2435

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nagy előrelépés a múltból (2x GTX 480 "SLi")
Lapban a (2db) Gainward Phantom GTX 770 4GB SLi nem ment, így fókuszáltam az egy kártyás videokártyára és erre esett a választás.
Mai napon hozta is a futár,

Képekre katt és nagyban is látható lesz mind !

...és mit rejt a csomagolás ?
Egy nagyon jól összerakott videokártyát és tartozékait !
Remek összeszerelés , anyaghasználat és dizájn !

Gépbe bedobva nem is mutat rosszul.

GPU-Z / ASIC

MSI Gaming App

Silent Mode

Gaming Mode

OC Mode

Továbbá lehet állítani a venti vezérlést, azonnali fagyos hűtés mód , állítható LED fények , árnyalatok és villogás , de ki is lehet kapcsolni mind2 részen.

Féltem, hogy nem megy megfelelően a lapba és a CPU(k) nem hajtják meg kellőképpen , de eddig amiket próbáltam így hirtelenjében....azt vitt minden gond és akadás mentesen, GPU 100% és kijelenthetem a CPU(k) -nak meg sem kottyan !

És pár teszt a kártyáról, konfigról (amibe szántam) és a későbbiek folyamán (majd 1x talán) cserélve lesz egy erős (újabb generációs) CPU alapokon nyugvó gépezetre , vasra !
Jelenlegi formában nekem a VRAM mérete ami kérdéses volt és kelendő , de a 8GB pl. a GTA teljes maximális grafikai beállításokhoz is kevés , oda már 10GB VRAM kellene (vagy közeli) amire csak a Titan-X lehet képes.. Tesztek eredményei különösebben nem érdekelnek, nem benchmark céljából vettem a kártyát!

GPGPU összehasonlítás: MSI N480GTX (1536MB) x2 "SLi" Vs. Gainward Phantom 4GB Vs. MSI R480 X Gaming 8GB

3DMark tesztek eredményei:

Játékok amiket próbáltam, GTA 5 (6.4 / 6.7GB VRAM ami kell neki, adott Grafikai beáll.) FHD és szépen fut, akadás mentesen, WOT FHD alatt max grafikai beáll. alatt gond nélkül fut , BF1 is fut gond nélkül.
Többi játékot még nem próbáltam, majd ezután fogom.

Féltem kicsit, hogy vajon beválik-e a kártya, mert első nekifutásra GTX 1060 6GB volt a kiszemelt, de úgy érzem nem fogom megbánni, hogy az RX 480 X Gaming 8GB lett a kiválasztott.

Köszönöm, hogy megnézted kis ráfordítással elkészített írásom, szép napot!

L

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.