2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Adás-Vétel, Garancia, Szállítás - Az Üzletkötésről kevésbé röviden...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Rólam röviden:
2000 óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal foglalkozom Adás-Vétellel és javítással.
Volt saját bontóm(Tervben van egy újabb) és Piacon is 12 évig csináltam.

A kölcsönös tisztelet érdekében:
- Kérlek mellőzd a mellébeszélést és a"kioktatást", hogy hogyan kell árazni és/vagy Eladni-Venni, nem most kezdtem!
- A tévedés jogát fenntartom és örülök, ha kulturált hangnemben felhívod rá a figyelmem! Senki sem hiba nélküli és így lehet fejlődni is!
- A Rejtett számokat sohasem veszem fel!
- Kerüld kérlek az ész nélküli alkudozást, (1/3-t engedjem el, Stb.) meg a "Mennyit engedsz a feléből?" típusú megnyilvánulásokat! THX!
- Mivel 2011-2012 óta foglalkozom BlockChain Technológiával és Kriptókkal, lehetőséged van fizetni a listázott, legitim Coinokkal is! Erre 5'000.- Ft-ot meghaladó vásárlások esetén kapsz 5% kedvezményt is!
- Garancia használt műszaki cikkekre (bizonyos értékhatár alatt) a törvény szerint nem jár, de saját belátás szerint adható! A bizalmat növeli.
Amennyiben másképp nem jelzem, alapból 1 Hét Garanciát adok rá!
- Értékesebb termékek esetén kérhetsz (Külön díj ellenében!) plusz garanciát, melynek mértéke az adott cikk értékéhez és kondícióihoz mérten kerül megállapításra! Ez jellemzően 10'000.- Ft-ot meghaladó értékű áruk esetén fordulhat elő!
- Csomagküldés minden esetben a Vevő felelősségére! Előre utalás esetén és a költségeket vállalva!

Köszönöm!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elérhetőségem:
Általában éjjel dolgozom, (de nem mindig!) így nappal alszom. Értelemszerűen ilyenkor a telefon némított, így nem veszem fel!
(Hagyj itt üzenetet, vagy SMS üzenetet, akkor visszahívlak.)
Telószám: +36/harminc-9ötven4-tizen3-huszon2
Ha éjjel dolgozom, akkor 15-17 óra után vagyok elérhető, éjszaka is, hajnali 3-5 óráig.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Más tudnivalók rólam - ha valamiért a kapcsolatot szeretnéd felvenni velem:
A teljesség igénye nélkül...

- Foglalkozom egyéni és kis csoportos oktatással is, leginkább Kriptó esetén az alapok elsajátításában segédkezem, nagy hangsúlyt fektetni a biztonságra, a Scam Projektek, átverések kiszűrésére!
- Minimális mértékben foglalkozom Bányászattal is, leginkább mert azt szeretem tanítani, amiről személyes tapasztalatom is van, nem csak olvastam valahol! (Ebben a témában biztosan találsz nálam hozzáértőbbeket is, de persze ettől kérdezhetsz!)
- Kellő/Szükséges mértékben értek a Tőzsdéhez is, azonban úgy gondolom, a Kriptó esetén felesleges kockázatot jelent, amikor a HODL stratégia és egy jó Portfólió kiépítése TÜRELEMMEL párosulva bőven elegendő!!!
Tehát ha szükséges, az alapokat meg tudom mutatni, de a tőzsdei gyertyák elemzését ne tőlem akard megtanulni, erre nem én vagyok a legjobb. (Meglehetősen külön véleményem van erről a témáról a szakmához képest!)
- Aktívan foglalkozom a Mesterséges Intelligenciával, saját projektek keretében is, nem csak teoretikusan a JövőKutatás keretein belül!
- Nem csak a Kriptó érdekel, a területhez az elejétől kezdve Informatikai oldalról közelítettem, így maga a Technológia és a benne rejlő lehetőségek (is) érdekesek a számomra!

- Foglalkozom JővőKutatással is! 4 terület érdekel behatóbban, BlockChain Technológia, Nano Technológia, Mesterséges Intelligencia, Virtuális valóság, -és a Valódi világ összemosódása. (Az egyéb tudományos kíváncsiságom mellett!)
Erről évekkel ezelőtt (2016-ban) készült egy előadásom is, ami sajnos csak félkész állapotban lett felvéve, azonban még így is egészen használhatóra sikerült. Vedd figyelembe, hogy az akkor még nem teljesen kész előadás és Diák barátoknak lett előadva, akik váratlanul előkaptak egy kamerát...

YouTube Link a lejátszási listához:
https://youtube.com/playlist?list=PLEo-2vxUu4Gy5XUiFobIJuZNfk5yZ98Lp&si=rK4TIzZAjXQmV0d0

Egyenlőre nem szereti a YT Videó linkjének beágyazását, most nem küzdök vele, majd később...

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.