2019. július 16., kedd

Gyorskeresés

Hamarosan érkezik az új 3DMark

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Futuremark 3DMark sorozatának legfrissebb tagja különleges lesz, ugyanis lehetőséget biztosít arra, hogy okostelefonunk, táblánk és asztali számítógépünk teljesítményét hatékonyan összehasonlíthassuk.

Az új szoftvernek a korábbi tervek alapján még az elmúlt év folyamán, december vége előtt meg kellett volna jelennie, ám homokszem került a gépezetbe: a vállalat szoftvermérnökei nem tudták tartani a korábbi ütemtervet, ezért a friss 3DMark megjelenésének időpontja néhány héttel hátrébb csúszott. A tesztprogrammal kapcsolatban időközben persze már elég sok információ érkezett, sőt, az egyes tesztekről képeket, illetve rövid bemutató videókat is láthattunk.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, így újabb mérföldkőhöz érkeztünk: a Futuremark illetékesei bejelentették, hogy a 3DMark Windows-os kiadása február negyedik napján rajtol el. Arra nem derült fény, hogy az Androidra, iOS-re és Windows RT-re készített szoftver, azaz a 3DMark ARM architektúrára írt kiadása pontosan mikor érkezhet - remélhetőleg erre a kiadásra sem kell már sokat várni.

Egyszóval napokon belül kiderül, mire számíthatunk az új tesztprogrammal kapcsolatban. Valószínűleg a tuningosok is gőzerővel készülnek az új szoftver megjelenésére: az új 3DMark megjelenését követő első pár napban szinte biztos, hogy egymást váltják majd a szénné tuningolt rendszerekkel készített újabbnál újabb világrekordok.

Forrás: ipon.hu

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.