2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Internetes munka!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Valaki esetleg tudna nekem mondani olyan internetes munkát ami valóban fizet és lehet ezzel a munkával egy kis fizetés kiegészítést keresni?

Már rég óta foglalkoztat ez a kérdés, de még nem nagyon találtam semmiféle olyan munkát ami valóban jó lenne, és fizetne is. Esetleg nektek van valami ismeretségetek ebben a témában, és tudtok nekem is ebben segíteni! :)

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
(fanatikus tag)

Erre én is kíváncsi vagyok.

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#3) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Én egyszer ilyen internetes munkával kaptam vagy 2 dollárt. :D

Dell Precision M4600

(#4) kraftxld válasza Kalandor (#2) üzenetére


kraftxld
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van internetes munka, amíg a gyárban nem ment 150%-al a termelés szabadidőmben csináltam jópár kontrakt IT munkát az amcsiknak, nem fizettek rosszul. Ebből vettem a NAS unitom 4x3TB vinyóval meg szép nagy TV-t, plusz még jutott pár üveg whiskyre is :D

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#6) sztanozs válasza Kalandor (#5) üzenetére


sztanozs
(PH! addikt)

Van internetes munka:
- kattintásért fizet: havonta kb kevesebb jön ki belőle, mint a munkanélküli segély - akkor ha az ember komolyan csinálja. Egyébként havi max néhány ezer forint. Ráadásul - ha nagyon akarja - az adóhivatal rá is szállhat az emberre miatta.
- money mule: jön a számládra/címedre a pénz és ezt tovább kell utalni egy másik számlára (vagy feladni címre), ezután jár egész "tisztességes" jutalék. Ez tipikusan a pénzmosási folyamat része, amiért több év börtön tud járni.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#7) kraftxld válasza Kalandor (#5) üzenetére


kraftxld
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah... így már világos :D Nekem az internetes munka az, hogy pl a Seattle-i vagy az itteni Christchurch-i adatközpontban összekalapálok egy tarományt Exchange szerverrel és átadom az ügyfélnek, hogy na tessék használni, közben meg iszom itthon a boromat és csak a neten keresztül nyomom. Ez a bannerkedés meg spammerkedés tuti lehúzás.

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#8) LA1703


LA1703
(kvázi-tag)

Legegyszerűbben így lehet a neten pénzt keresni: [link]

Na jó viccet félre téve ha tudsz angolul akkor keresgélj warriorforumon

http://fektigumi.hu/

(#9) Dluinet


Dluinet
(PH! nagyúr)

Rabszolga voltam az orosz internetmaffiában

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#10) Varoz válasza Kalandor (#2) üzenetére


Varoz
(őstag)

Ha megengeded, hogy kiegészítsem:
-nincs ingyen pénz.

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.