2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Mi ölte ki belőlem a karácsony varázsát?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Őszintén szólva, kicsit kínos itt feltennem ezt a kérdést. DE mégis megteszem.
Miért? Azért, mert tavaly az én városomban Febrár elejéig fent hagyták a díszeket, november közepétől... így nincs már meg az a varázs... ami meg volt... mert február is még karácsony volt.

Nektem mi a véleményetek erről, hogy júniusban már karácsony van, egészen májusig :DDD

Szerk.: Semmi sem reménytelen. Twilight Princess és Majora's mask talán visszahozza majd. :K remélem...

Hozzászólások

(#1) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Művilágban élünk. Érdek világban, ahol minden megjátszott és csak követi azt amit a környezet ránk "erőltet'. Kis gyerek voltam amikor utoljára éreztem ezt az ünnepi hangulatot. Nem azt mondom, hogy kötelező rossz, de nem a pozitív oldalra billen a mérleg ha a 24-re gondolok.

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép".

(#2) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

Valahol szomorú, hogy én meg ünneprontó lettem azzal, hogy próbálok következetes lenni magamhoz: ha nem hiszek a karácsonyhoz kapcsolódó vallásokban, akkor meg se tartom magát az ünnepet. A családunkban én vagyok az egyetlen, aki se nem ad, se nem kap ilyenkor ajándékot, és ki is vonom magam az egészből.

Örülök a következetességemnek, de sokak agyára megyek vele. :D

(#3) Cathfaern


Cathfaern
(PH! nagyúr)

"Mi ölte ki belőlem a karácsony varázsát?"
Hanem mi, hanem ki? És a válasz: te.

Please note that "oh, It works" it is not always the same as "it will always work" - From IT Support

(#4) Pala válasza Fred23 (#2) üzenetére


Pala
(PH! kedvence)

Detto en is igy vagyok ezzel. Nem veszek reszt benne, mert 1. nem erdekel 2. minden evben ugyanaz. Persze eleinte en is kaptam az aldast a rokonoktol, hogy kulonc vagyok, blablabla. :) En meg azt latom az embereken, hogy sokuk kenyszeresen keszul ra, szinte erzodik benne, hogy kotelezo jelleggel csinaljak. Szvsz akik igazan tudnak orulni ennek az egesznek, azok a gyerekek. Az o esetukben meg is ertem, gyerekkent nekem is megvolt a varazsa.

Karacsonyi napokon (dec 24-26) en altalaban melozni szoktam, olyankor tudok a legjobban haladni a teendoimmel. Iden mondjuk egy komplett formazas + rendszer ujratelepites van betervezve erre az idoszakra.

[ Szerkesztve ]

(#5) Narxis


Narxis
(PH! nagyúr)

Undorító ünnep lett ez, van ahol már októberben pakolják ki a karácsonyi csokikat, díszeket. Rohan mindenki mint az őrült mert tökéletes karácsonyt akar aztán persze nem lesz az. Legszívesebben én se tartanám meg de hát azért a gyerekeknek had legyen egy kis örömük, legalább lesz mit vissza sírni felnőtt korukban. ;] De tény, hogy felnőtt ember ként abszolút nem várom, olyan rokonokkal kell találkoznom akiket a hátam közepére se kívánok, én nem is veszek senkinek semmit, mondtam, hogy nekem se kell adni. Legszívesebben egyedül tölteném, illetve úgyse lennék egyedül mert valószínűleg valami jó kis online gémet tolnék otthon. Annyi szocializálódás nekem bőven elég.

(#6) Fred23 válasza Pala (#4) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

Ismerős. :) Én is kaptam rendesen sokáig, hogy pl. húsvétkor legalább a gyerekeket locsoljam meg, de nem lettem nyuszi. Viszont pont így derül ki a gyerek számára is, hogy létezik másmilyen nézőpont is.

Én általában valami jó pc-s játékot nyomok 25-26 idején, de volt már, hogy bementem a helyi állatmenhelyre segíteni, így egy dolgozó miattam otthon ünnepelhetett.

(#7) [Prolixus]


[Prolixus]
(PH! addikt)

Na mi? Hát az egyetem. Amikor két ünnep között is szigorlat, meg újévben is szigorlat, akkor nem igazán érdekel a Karácsony, sőt, szabályosan idegesít, mert időrabló tevékenységekkel jár. Na ezt el kell játszani pár évben, és már nem lesz ugyanaz a Karácsony soha, mint előtte. :DDD

Amúgy ezt leszámítva is úgy vagyok vele, hogy francnak hiányzik az ajándékok után kajtatás. Amúgy is utálok vásárolni amikor tömegek vannak a boltokban. Inkább nem fogadok el semmit, cserébe én sem adok semmit. Lustaság fél egészség. Másrészt meg tényleg nagyon túl van tolva az egész...a kivilágítás is hónapokig megy, Karácsonykor ugyanaz mint előtte 3 héttel meg utána 3 héttel. Sok boltban már november végétől nyomatják a karácsonyi akciókat, mindenhol karácsonyi díszítés már sokkal Karácsony előtt, és sokszor még sokáig utána is...rohadtul meg lehet csömörleni tőle.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#8) #20655360 válasza Pala (#4) üzenetére


#20655360
(törölt tag)

A fene porszívózik a köcsög fenyő után.
Nekem ez elég ok, hogy ne ünnepeljem ezt a marhaságot. Ennyi... :DDD

(#9) Narxis válasza Fred23 (#6) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

"volt már, hogy bementem a helyi állatmenhelyre segíteni, így egy dolgozó miattam otthon ünnepelhetett."

Ilyet lehet? :Y Ennek utána járok akkor én is.

(#10) Fred23 válasza Narxis (#9) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

Felénk lehet, bár elvileg bizonyos dolgokat nem csinálhatnál meg; gyakorlatilag meg a fene se törődik vele.

Mondjuk én idén tuti nem leszek ilyen nagylelkű, inkább egy kis Tomb Raider; bár 25-26 még messze van, szóval ki tudja...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.