2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Víz hűtéssel járó ideg állapot!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Jelentem már le higgadtam! Ez 2009.06.10.-én történt velem.
Ez a hozzászólás a vízhűtés topikban található és gondoltam megosztom a fórum társaimmal. Biztos mindenki járt már úgy h vett valamit de hiányzott valami h össze tudja tenni, de mindenképp az nap össze akarta rakni ha törik ha szakad! Tehát így olvassátok!

Most végeztem! El se hiszem! De komolyan! HF csatit kaptam a D-Tek fusionhoz. Persze a srác rendes volt és hozott másikat. De azt mondtam h jó az ami gyárilag van. Mire észbe kaptam már késő volt mert déli p.u.-nál lakik. Nekem meg nem ért meg +2k jegyet meg +1k csatira. Na gondolkozzunk: van nekem még csonkom zalman reseratorhoz.
Ok bele tekerem! Nagy fejvakarás h ez kék és így csúnya meg amúgy is hosszú a menet és nem bírom belecsavarni. Hát múltkor vettem reseratorhoz pár eredeti dolgot.
Előkaptam 2db asszem 1/4 menetes cuccot az egyik fele menetes bele ment a blokkba.
Másik fele cső és egy záró anya. Mondom király! De amint elkezdtem becsavarni megakadt a másikban mert a villás kulcsos fele nagyon nagy és nem fértek el egymás mellett.
Ott már rendesen izzadtam az idegtől! Némi fordulat: Szereztem ma egy Black ice pro dual radit vadi új! Néztem a csonkokat, szerintem jó lesz! Igen ám de mivel albérletbe lakok így se villáskulcs se fogó! (Uri Geller meg nem vagyok h 1,2,3 csavarodj ki!) B. nőm rendes volt átküldtem 2szomszédhoz. Egyiknek nem volt a másik ugyan adott de mivel alkeszek így nem sokat vártam! Hát persze h 2 számmal nagyobbat adott :W Nem tököltem! Mivel sparba dolgozom így jóba vagyok a 4.-kerületes boltvezetőkkel leltár stb miatt. Mondom lemegyek 2 busz megállót és kérek egy villáskulcsot és ki tekerem! Na sikerült! :DD (öröm boldottá)
Igen ám: De mikor bele tekertem a cpu blokkba a másikat is megint össze ért és nem tudtam bele tenni! Mondom fuck! :W A gyönyörtől majdnem elélveztem! Hát gondolkodám és arra jutottam h azért reszelőm van! Így elkezdtem az egyik műanyag csonknak az egyik felét reszelni a villáskulcsos résznél. Siker :DDD És még nem is látszik, betekertem és utána mellé tekertem a másikat. És boldog voltam h össze hoztam. Utána elgondolkoztam h bele nyomom a csőt mert ez olyan csonk! Vért izzadtam mire bele tekertem rendesen a 10/8as lukba a 11.5/8 as csövet. Rakjuk össze!
Oksa:
Ám rá kellett döbbennem h itt még egy normális olló sincs! És olyan csővégeket vágtam h ahhoz képest a fogas léc egyenes volt mind1 :C Sikerült egyenesre vágni.
Ok! Proci blokk felfogatva! jöhet a dual radi! Elgondolás meg volt! Táp fedél lekap. Az az csak szerettem volna mert egy csavar nem adta meg magát. De nem is volt baj mert így is hozzá fértem a csavarokhoz. Venti lekap, igen de hova viharba tettem a régről megmaradt csavarokat ami kellően hosszú. (hát persze h otthon maradt ami innen 30km)
Kis gondolkodás után arra jutottam h két hátsó csavar fogja a ventit a táphoz ami eddig is volt benne.
És a másik két lukba nyomok vékony tiplit, ez sikerült! :DD táp 3 csavar vissza rak.
Dual radi rá csavaroz! Király! Bár az egyik cső kicsit törik de majd holnap lejjebb teszem a vinyót és jó lesz! Csövek blokkok összeilleszt! Víz bele és bekapcsol! egy fél órát hagytam hátha folyna a cpu blokknál (Cső beletömős csonk) De nem! Gép bekapcsol és minden szép és jó! 2l deszt vizet benyelt! Ok 2 uv-neon ideiglenesen belerak! Kamera elő!
Asszonyt megkérni h öntse bele a Thermaltake 0,5 lityós zöld Uv collantot! Szép és jó! Kamera videóra állít és videózni ahogy a csövekben el kezd áramlani a zöld cucc. Igen ám de a fényképező lemerült! Ez volt a tetőpont! De most lehiggadtam és örülök mert prostituált módon jól néz ki!
Azt még hozzá tenném h mivel mikor leeresztettem a vizet kicsit szétfolyattam a földön!
És mivel itt elég gázos ebben a panelban a földelés így bármilyen fém alkatrészhez értem orgazmusom volt az elektro sokktól! Persze miután visszadugtam a tápkábelt mikor kész voltam, és meg akartam nézni kézrátételel h mi milyen meleg.
Képeket holnap felrakok!
Csak gondoltam meg osztom veletek :R
Most itt tartok:
Képek:

És a rend:

Összes kép nagyban: [link]
Mindenkinek köszönöm aki elolvasta.

Hozzászólások

(#1) FID


FID
őstag

Na rajta gyerekek! Jöjjenek a hsz-ek! :R

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#2) #43960832


#43960832
törölt tag

Micsoda házad van (gép ;] ), mi volt ez eredetileg?

(#3) FID válasza #43960832 (#2) üzenetére


FID
őstag

Yamaha erőlködő! adatlapomon ott van a topikja. Majd lesz róla logout is ha teljesen kész lesz. :R

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#4) macko20 válasza FID (#3) üzenetére


macko20
őstag

:C Szép!! :DD

Vígyázz a családtagokkal mert rendetlenséget csinálnak a szobádban!!!!!!!!!!!! :K

[ Szerkesztve ]

Villanyszerelés is ! Üdv.:m20

(#5) FID válasza macko20 (#4) üzenetére


FID
őstag

Ők azért vannak h rendet tegyenek!

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#6) Thunderzolee

Huhh, ez jó írás! Látom nem unatkozol.. ehhehh.. :C :))

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#7) FID válasza Thunderzolee (#6) üzenetére


FID
őstag

Mindíg van valami, olyan nincs h nincs :R

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#8) Thunderzolee válasza FID (#7) üzenetére

Hmm... "olyan nincs, h nincs"?
-Akkó' van. :D

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9) FID válasza Thunderzolee (#8) üzenetére


FID
őstag

:DDD

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.