2023. január 28., szombat

Gyorskeresés

360 S5 Robotporszívó

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

360 S5

Gyári adatok a termékről:
● Töltési idő: 180 perc
● Folyamatos felhasználási idő: 75 - 110 perc
● Akkumulátor: Li-ion akkumulátor (2600mAh)
● Zaj: kevesebb, mint 65 dB
● Porgyűjtő kapacitás: 0,55L
● Töltés típusa: automatikus újratöltés
● Érzékelési mód: Lidar
● Útvonal tisztítása: szisztematikus
● Feszültség: 110–240 V
● Névleges teljesítmény: 30W
● küszöb mászási képesség 2cm
Főbb jellemzői:
●LDS Lidar szkennelés
●Automatikusan azonosítsa a talajt(szőnyeg érzékelés)
●2000Pa szívási teljesítmény
●APP távvezérlő

Személyes tapasztalatomat írom le a géppel kapcsolatosan.

Előző gépem egy ilife a4s volt az ő helyére érkezett a 360 s5 típus mert megnőttek az igényeim :) . A választásom azért esett erre mert szerintem ár érték arányban kiváló,és minden funkciót tartalmazott ami számomra fontos,meg nekem a nedves feltörlésre nem volt szükségem. Applikációja egyszerű,gyorsan lehet regisztrálni és minden egyértelmű benne.Frissítést rendszeresen kap.Frissítéssel kapcsolatosan egyszer volt problémám,akkor nem küldött üzenetet,és nem rajzolta az útvonalat,de a köv frissítés megoldotta a problémát..Okos otthonba nem illeszthető,de ez engem nem zavar.

Kifejezetten tetszik benne a no go zóna, és az,hogy ezt el is menti térképpel együtt,nem kell el pakolgatnom semmit, és heti 5 napon át ott takarít ahol én akarom,persze bármelyik napra és órára belehet programozni, plusz azt is én állítom be,hogy milyen szívóerővel induljon el.
Egy teljes takarítás után zónákra felosztja a lakást,és a zónákat el lehet nevezni,és lehet programozni mikor melyik zónát takarítsa ki.A térképek vissza is tölthetőek, így ami esetleg más no go zónát tartalmazott azt is vissza tölthetem.(pl emeletes házban jól jöhet).Zóna takarítást is tud azt akár 2 szeresen is lehet küldeni a kijelölt területre. Sajnos ezek a funkciók hiányoztak ilife a4sből , ott mindig elkellet állni az útját valamivel,hogy ne menjen oda ahova nem szerettem volna,lehetett őt is időzíteni,de akkor az mindennap elindult,nem lehetett napokra bontani.. Takarítás minőségben szerintem nem sok különbség van a 2 gép között,(szisztematikus vs random). Az a4snek is volt előnye,hogy több helyre befért.
A 360 S5 a szőnyegekkel jól birkózik meg,jobban mint az ilife a4s.
Ami viszont nekem részben csalódás,hogy csak a saját szűrőjét lehet bele rakni,hiába rendeltem bele után gyártottat vagy a xiaomiét nem indul el vele érzékeli,hogy nem a sajátja van benne és hiba üzenettel azt írja,hogy nincsen benne a szűrő. :((( . Amúgy könnyen takarítható a szűrő is meg a hengerkeféje(bár a xiaomi szűrő jobban tetszik abban van egy plusz kis háló) ,a hengerkefén jól oldották meg a hajszál elleni védelmet.
A dokkolója kifejezetten teszik,bele lehet csavarni a felesleg zsinórt.
A haza térésnél dokkolóját mindig megtalálta,sose tévedt el.
A páromnak sikerült egyszer behülyíteni,mert be volt programozva a porszívó no go zónával,és ő úgy gondolta hogy berakja takarítani a no go zónába és ott elindítja,szegény forgott egy kört és leállt nem tudta,hogy került a tiltott zónába. ;]

Összességében meg vagyok elégedve vele, ami hátránya,hogy nagyobb mint az ilifék és saját szűrőjét lehet csak bele rakni.

A szőnyegen való közlekedésről itt egy rövid videó.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.